aYa 4 Opublikowano 6 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Witam nie wiem czy to odpowiedni dział ale moim zdaniem czas zakupu broni jest zbyt krotki jeśli ktoś chce sobie kupić całe eq to czasu mu brakuje i jest te 2 sekundy w plecy co ma duże znaczenie przy wchodzeniu na bs B czy inne bsy. Vipy maja to ułatwione mogą bez problemu raszować prosiłbym o przynajmniej jedna sekundę więcej bo dla mnie ma to spore znaczenie. pozdro aYa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 6 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Jest coś takiego jak "bind". Nie wiem, poczekajmy na wypowiedzi innych graczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KozaK1 5 Opublikowano 7 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 aYa według mnie jest to nie potrzebne zbinduj sobie przycisk, według mnie jest to nie potrzebne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazowiecki Marcin 564 Opublikowano 7 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 A według mnie jest to potrzebne, nie każdy zna się na bindach. Oczywiście są u nas poradniki, ale nowi gracze nie wiedzą o tym.Jestem za. 5 sekund! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 7 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 To samo co Marcin. Nie każdy gracz wie jak zbindować klawisz na kupno eq. Można zwiększyć czas o 2-3 sekundy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
™_2k8_Ho0liganS_™ 55 Opublikowano 7 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Dla mnie bez różnicy. Teraz i tak mało nowych osób gra w cs 1.6 wszyscy w cs go grają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi