-*UsmiechnijSieJakSMILEY*- 75 Opublikowano 6 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 1. Nick:-*UsmiechnijSieJakSMILEY*- 2. Imię:Kamil 3. Wiek:16 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):Dobre (8/10) 5. Mikrofon(Tak/Nie):TAK 6. Składka(Tak/Nie):TAK 7. Link do swojego GT**:http://www.gametracker.com/player/-*UsmiechnijSieJakSMILEY*-/193.33.177.101:27156/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**:Mam na imię Kamil chodze do 3 gim. Czemu ja adminem: Zna mnie większość graczy, więc nie bede dużo nawijać spełnie swoje obowiązki jak najlepiej i obiecuję, że NIE POŻAŁUJECIE. Co do wieku niektórzy gracze potwierdzą, że jestem ogarnięty. PS.Wiem, że to już 3 podanie, i MOŻE ostatnie (dośc szybko po tamtym) ,ale walcze do końca, żeby osiągnąć swój cel. 9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID):Nie 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**Zależy od lekcji ale tak 5-6 godz. 11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: Dni robocze 14-23. Weekendy 7-24. 12. Staż w grze Counter Strike 1.6:4 lata z przerwami. 13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków):Byłem, jestem i tak gram na classicu. Dziękuje wszystkim, którzy odpowiedzieli pozytywnie lub (NEGATYWNIE) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KozaK1 5 Opublikowano 6 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 (edytowane) Sorki ale zmieniam zdanie jestem na tak co do wieku to raczej jesteś i tak ogarnięty. bardzo dużo spędzonych godzin na serwerze jak i na forum + składka jeszcze raz na tak Edytowane 6 Października 2014 przez KozaK1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aYa 4 Opublikowano 6 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 jestem na tak mimo to że to już trzeci raz. Udzielasz się na serverze znasz amxa da się z tobą pogadać i pograć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 6 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
santos (t) 77 Opublikowano 7 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 można dać Ci szanse jestem na tak forum + składka + ogarnięty mimo że młody wiek + często gra + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miko 90 Opublikowano 7 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 sorry ale ja jestem na nie... adminow nigdy nie zabraknie ale jest okolo 15 adminow, z czego ja siedze bardzo czesto, dlatego wolalbym dac sznase komus starszemu i bardziej doswiadczonemu graczowi, dlatego jestem na NIE. to jest moje zdanie i go nie zmienie, mozecie to miec gleboko ale ja zdania nie zmienie pozdrawiam : Miko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
™_2k8_Ho0liganS_™ 55 Opublikowano 7 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Sorki ale nie ponieważ 3 dni temu składałeś podanie a, teraz znowu składasz ? Ogarnij trochę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 7 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Na nie! Nie znasz regulaminu. Jedno podanie na tydzień można składać. Tak więc śwe :x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Na nie:c podanie pisze się po upływie tygodnia, wrazie odrzucenia :c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
O.S.D.I 25 Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Niestety na NIE jestes strasznie natretny z tymi podaniami.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ibrnvski 26 Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Hmm chłopak próbuje jak się da Może teraz się uda, na serwerze jesteś często, aktywność na forum również jest. Jestem na tak aczkolwiek jeden minus jest ode mnie, że moim zdaniem powinieneś wstrzymać się z podaniem na jakiś czas - bynajmniej nie tak szybko. Ale to już decyzja tych "z góry" czy Cię przyjmą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Przyjęty na okres próbny, zapraszam na PW. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi