Skocz do zawartości

kav

Rekomendowane odpowiedzi

1.Twój Nick: BRONEK LOWCA STONEG

2.Nick admina/gracza który zawinił: santos (t)

3.Admin/Gracz : santos (t)

4.Data i godzina: 07.10.2014 - 10:37:29

5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=88439

6.Opis sytuacji: Jako ze jestem adminem na ffa, a malo ludzi bylo, wszedlem sobie na dd2. Po jakims czasie wszedl santos i siedzial na spekcie i siedzial tam z 10 minut. Gralem dalej, az tu nagle dostaje bana za "cele z poprzedniej mapy" tylko nie wiem jakiej mapy i jakie cele, gdyz ja gralem tylko 1 mape...

jak on nawet paki nie podlozyl... to gostek z tt nie wykonywal, masz dowod http://275692.hltv3.pukawka.pl/hltv-1410071018-de_dust2-1412669880-1412671320.zip

czas o ktorym mowisz, ze nie wykonuje celow to 18 minuta

Edytowane przez kav

skarga jest słuszna ponieważ to raczej tt musi wykonywać cele a ct je bronić byciu na respie w ct na tej mapie to jest rzecz bardzo potrzebne by bronić bs poniewaz pilnuje środka i długiej jak wychodzą i z B z bramy sorry że się wtrącam ale jak on miał wykonywać cele jak tt jeszcze ich nie wykonało to nie jest mapy cs gdzie są hosty tylko de. Santos nie popisał się tutaj ;) bo kampić na respie można byciu ct ponieważ bombsite a jest blisko respa ale z środka może iść paka na b ;)

Witam zastanów się skoro jesteś adminem to znasz zasady a na respie ct stałeś ponad 30 sek nie wykomywałeś celów mapy to wszystko 

pozdrawiam :)

Nie było możliwości wykonać celów mapy, jeżeli TT nie zaplantował paki.

Nikt nie ma obowiązku latać za fragami, jeśli prawidłowo pilnuje w tym przypadku, obu bs'ów w postaci przebywania na respie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności