Satanael 0 Opublikowano 7 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 (edytowane) Witam. Wczoraj dostałem bana od admina "hajdzik" na FFA i zrobił on mi tylko 3 ss`y. Chciałem wstawić ss`y na forum ale gdy wszedłem do folderu żadnych ss`ów nie było. Nie wiem czemu czy to on coś źle zrobił czy co ale mam problem bo nie mogę grać na dobrym serwerze Czy można by było jakoś tego bana zdjąć czy cuś? AMXBans : http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=88218 Nick : Satanael Serwer : FFA Tutaj widać że zostały zrobione 3 ss`y Mapa / Nick / SID / IP / Admin / Data / Serwer / Ilosc / Typ Mirage / Satanael / 212.91.17.205 / Hajdzik / 06.10.2014 - 17:10 / #2[FFA][MAPCYCLE] Cs-Classic.pl | pukawka.pl / 3 / TGA Edytowane 7 Października 2014 przez Satanael Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 7 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 (edytowane) Zrobiono 3 ss'y dlatego też dostajesz UB. Edytowane 7 Października 2014 przez PaPkU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi