GigaByte 0 Opublikowano 7 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Nie wiem o co chodzi ale wchodzę na server po dniowej nieobecności i nie mam nic, tzn. każda klasa na 0 lvlu nie mam vipa ani admina czy może któryś z opiekunów mi to wyjaśnić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 7 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 (edytowane) Tak mogę Ci to wyjaśnic mój były kolego. Powiem krótko i zwięźle nie ładnie kopiowac czyjeś lvle na swój nick. I nie ładnie wchodzic na nick "Lato ~wOw~ [t]" oraz "07 zglos sie" "Czarny Cygan" i na wiele innych. Wy nas uważacie za debili? Myślicie, że w bazie danych nie mamy możliwości takiej, żeby to sprawdzic? Mylicie się. Czy coś jeszcze chcesz wiedziec? Edytowane 7 Października 2014 przez prosiaczek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GigaByte 0 Opublikowano 7 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Hmm to nie ja nic o tym niewiem pierwszy raz slysze pozatym czy na moim nicku był jakiś cudzy lvl twój czy 07? Miałem tylko swoje lvle wbite. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 7 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Miałeś powiązane poziomy z innymi graczami, co wiążę się ze "sklonowaniem lvla" po prostu nie było blokady zmieniania nicku i sklonowaliście pr0ste. Dziwne, że nie które przypadki to dziub w dziub, masz taki sam poziom co inny gracz i to na tej samej klasie, poza tym też można to wywnioskowac z tego na jakie nicki wchodziłeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GigaByte 0 Opublikowano 7 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Nie będe się kłucił bo tak nie wygram, ale na ani 1 lvlu skopiowanym nie grałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 7 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Kłócił*. Możliwe, że to tylko zbieg okoliczności, ale to nie zmienia faktu, co robiłeś na nicku moim, 07 zglos sie, i jeszcze na innych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GigaByte 0 Opublikowano 7 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Wybacz za błędy jestem dyslektykiem a co do wchodzenia zostałem poproszony o sprawdzenie rozwoju postaci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 7 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Tyle w temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 7 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Wyjaśniony, jak coś pisz steam Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi