Skocz do zawartości

Skarga OSDI

malcio

Rekomendowane odpowiedzi

1.Twój Nick: || Bez Spiny Luzno !^=^

2.Nick admina/gracza który zawinił: O.S.D.I
3.Admin/Gracz : Admn
4.Data i godzina: 23:59
5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): demko zaraz dam tylko musi sie  pojawic w HLTV
6.Opis sytuacji:Wiec tak  wbijam sobie na serwer gram druga runde(zaczeła się) chce isc do gornego trupa ale widze ze tam moj gosc zginął więc sie cofam przez RESPA TT(innego wyjscia nie mialem) i nagle dostaje bana
http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=88764
Niech moze szanowny PIERNICZONY admin wejdzie na specta i obczai czy kampilem czy co?

Czytasz ze zrozumieniem?"duzo czasu i drog aby stamtad wyjsc" jak moge ci wyjsc z gornego trupa jak w nim nie byłem? jak mam isc na długa/gale nie przechodząc przez respa TT?bo ja juz tego nie czaje....chcialem isc ale sie cofałem nie czaisz?po prostu uciekalem od gornego trupa poniewaz bylo tam duzo CT a to ze    ty mnie   zauwazyłes na respie tt to   od razu bana dałes bo dupy ci sie nie chciało ruszyc na specta...zreszta zaraz bedzie demko..

A Ty czytasz ze zrozumieniem? Nie mowie o gornym trupie tylko ze masz DUZO CZASU I DROGABY WYJSC Z RESPA a jak dostales bana to bylo kolo 1;20 czyli siedziales na respie prawie minute. Tyle mam do powiedzenia, pozatym to ban na 30min. A nie na nie wiadomo ile... Dziekuje, Dobranoc.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności