-*UsmiechnijSieJakSMILEY*- 75 Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 (edytowane) Piszecie w moim podanie szczególnie (BezImienyy) " Nie, ponieważ podanie pisze się po upływie tygodnia", a w podaniu Kozak1 który też napisał przed upłwywem tygodnia nie macie o to pretensji. Edytowane 8 Października 2014 przez -_- Czerwony kolor dla administracji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Ale po co ten temat? Przecież to nie od nich zależy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-*UsmiechnijSieJakSMILEY*- 75 Opublikowano 8 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Ale co od nich nie zależy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
O.S.D.I 25 Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Czy dostaniesz adma czy nie. My wyrazamy tylko swoje opinie ale ostateczne zdanie ma opiekun. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 (edytowane) Hmmm jakby ci to powiedzieć ja wyrażam swoją opinie na temat gracza, stwierdzam to po jego podaniu i forum, ostateczny głos należy do Papku więc to jego decyzja czy zostanie adminem. Kozak jest od ciebie aktywniejszy na forum ostatnio i tylko dlatego jestem na tak u niego, nie zauważyłem, że napisał zbyt wcześnie swojego podania. A tak z ciekawości co chcesz osiągnąć tym tematem? Ja go nie rozumiem tylko wyraziłem swoją opinie. Edytowane 8 Października 2014 przez BezImiennyy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-*UsmiechnijSieJakSMILEY*- 75 Opublikowano 8 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Nic nie chce. Osiągnąć po prostu byłem ciekawy tego, że u niego nie miałeś pretensji a u mnie tak. Teraz rozumiem i jest wporządku. @ O.S.D.I - Dzięki za wytłumaczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Jak chciałeś się dowiedzieć mogłeś napisać na pw a nie robić niepotrzebny spam ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-*UsmiechnijSieJakSMILEY*- 75 Opublikowano 8 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 No widzisz nie pomyślałem sorry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi