B4shy 13 Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Zauważyłem, że Papku zaczyna zamykać tematy gdy konwersacja schodzi na nieprzyjemne dla niego tory. Dużo osób się wypowiedziało... i gra z sokolim okiem na magiku to nie to samo co zwykły komando . Bo jego praktycznie nie widać. Ja zresztą magikiem nie gram więc mi to nie przeszkadza. Po prostu mi się na większych mapach nie opłaca. Czkem aż dodasz możliwość grania obiema klasami (od długiego czasu). Zresztą zrobienie ankiety o usunięci oka z sokolego i zwiększenie widoczności magika mogłaby się przydać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Już otwieram, powiedziałem że zdania nie zmienię dlatego zamknąłem. Nie wiem po co spam, ale jak tak chcecie, proszz bardzo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4shy 13 Opublikowano 8 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Nie wiem czy zaczyna my się mylić czy to serwer jest dla opiekuna czy opiekun dla serwera... Twoje despotyczne zachowanie ostatnio się pogłębia.. Jeśli większość tak chce to czemu ma to nie zostać zmienione ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskier 443 Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Pokaż mi tą większość bo jakoś jej nie widze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 907 Opublikowano 10 Listopada 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Zamykam Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi