KozaK1 5 Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Nick: KozaK1Powód Warna: spamowaniePłatność SMS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KozaK1 5 Opublikowano 13 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Kurde sory że piszę pod swoim postem ale ile można czekać na zdjęcie warna ?? kod wysłąny do -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 907 Opublikowano 13 Października 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 ODPOWIADAM PO RAZ 5, napiszę teraz dużymi literami: Warnami zajmuję się ja, a ty wysłałeś kod do rybaka. Rybak pracuje więc na odpowiedź od niego poczekasz jeszcze dużo czasu. Prosiłem cię aż 5 razy byś podał mi kod na PW, ale ty wolałeś ciągle zadawać pytania czemu nikt nie sprawdza twojej prośby o odpracowanie warna. Mam nadzieję, że teraz widzisz to dość dobrze i zrozumiesz, że kod masz wysłać do mnie na PW i że przestaniesz ciągle o to pytać. Pozdrawiam. (ileż można) 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 907 Opublikowano 13 Października 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: OK Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi