KozaK1 5 Posted October 8, 2014 Share Posted October 8, 2014 Nick: KozaK1Powód Warna: spamowaniePłatność SMS Link to comment Share on other sites More sharing options...
KozaK1 5 Posted October 13, 2014 Author Share Posted October 13, 2014 Kurde sory że piszę pod swoim postem ale ile można czekać na zdjęcie warna ?? kod wysłąny do -.- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root -_- 11,924 Posted October 13, 2014 Root Share Posted October 13, 2014 ODPOWIADAM PO RAZ 5, napiszę teraz dużymi literami: Warnami zajmuję się ja, a ty wysłałeś kod do rybaka. Rybak pracuje więc na odpowiedź od niego poczekasz jeszcze dużo czasu. Prosiłem cię aż 5 razy byś podał mi kod na PW, ale ty wolałeś ciągle zadawać pytania czemu nikt nie sprawdza twojej prośby o odpracowanie warna. Mam nadzieję, że teraz widzisz to dość dobrze i zrozumiesz, że kod masz wysłać do mnie na PW i że przestaniesz ciągle o to pytać. Pozdrawiam. (ileż można) 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root -_- 11,924 Posted October 13, 2014 Root Share Posted October 13, 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: OK Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts