KozaK1 5 Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Nick: KozaK1Powód Warna: spamowaniePłatność SMS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KozaK1 5 Opublikowano 13 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Kurde sory że piszę pod swoim postem ale ile można czekać na zdjęcie warna ?? kod wysłąny do -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 13 Października 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 ODPOWIADAM PO RAZ 5, napiszę teraz dużymi literami: Warnami zajmuję się ja, a ty wysłałeś kod do rybaka. Rybak pracuje więc na odpowiedź od niego poczekasz jeszcze dużo czasu. Prosiłem cię aż 5 razy byś podał mi kod na PW, ale ty wolałeś ciągle zadawać pytania czemu nikt nie sprawdza twojej prośby o odpracowanie warna. Mam nadzieję, że teraz widzisz to dość dobrze i zrozumiesz, że kod masz wysłać do mnie na PW i że przestaniesz ciągle o to pytać. Pozdrawiam. (ileż można) 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 13 Października 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: OK Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi