Mbaka 1 Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 1.Twój Nick: Mbaka 2.Nick admina/gracza który zawinił: Miko 3.Admin/Gracz : Miko 4.Data i godzina: teraz tj 22:52 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): caly serwer plus moge poszukac i wstawic demko z jego wypowiedzia z hltv 6.Opis sytuacji: znalazlem goscia co ma wh napisalem na u@ i odpowiedz miko: -a co zabil cię?? -odpale zajebany napisalem czy to do mnie bylo to mi odp tak. rozumiem wszystko ale to ze mnie obraza bez zadnej podstawy to nalezy sie ostrzezenie dla niego Ma problemy w domu czy ze soba to niech nie pokazuje je innym lub sie na innych wyladowuje na ulicy. to jest zwyczajny szczyt hamstwa i braku kultury. i nie mowcie ze sie chlopak uczy czy cos bo na to to go powinni nauczyc rodzice szacunku do innych ludzi. Pozdrawiam. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskier 443 Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Jeżeli składasz skarge to przedstaw nam dowód jego winy. Pokaż nam demko inaczej skarga do zamknięcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcio 167 Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 (edytowane) Ogółem nie lubie tam grac,nie chce nikogo obrazac ale admini tam są jacy sa....http://www19.zippyshare.com/v/48682642/file.htmlhttp://www19.zippyshare.com/v/45890523/file.htmlAdmini mają dawac przyklad no ale coz... ssy wykonane 6.10.jak nie wierzycie to spakuje w paczke rar..Hooligan "admini tam są jacy są" chodzi mi o waszą kulture itd o dawanie banów,2 dni temu gośc wyleciał z banem"nie pasuje ci to wypierdalaj"myslisz ze to jest narmalne danie bana?/zachowanie,jesli Ciebie tymi słowma urazilem to przepraszam ale napisałem to do wszystkich:P Miko to sory nie widzialem ze dokanczasz cytat:P Edytowane 8 Października 2014 przez Bez Spiny Luzno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
™_2k8_Ho0liganS_™ 55 Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Czemu mnie obrażasz ? Admini są jacy są... co masz namyśli ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miko 90 Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Hahahahaha, szok XDdlaczego nie zrobiłeś screena wcześniej? Jak myszus napisał " Jaranie to nie nałóg..... " a ja do kończyłem " To styl życia kurwo " , to nie było obrażanie, tylko dokończyłem cytat, a co drugiego screena to nie mogłem być ja bo ja na Y@@ nie przeklinam A co do ciebie Mbaka, nie mam na ciebie sił już, najpierw byłeś sie wypłakać mamie ? " on wie że mam wh ale powiedział na mnie ' odpale zajebany ' " Tak owszem, przyznaje się do tego, co napisałem, bo z całą administracją kręcimy ci demka jak dobra brunetka loczki, a ty jeszcze śmiesz przychodzić na tego serwa, zresztą będą dema i płaczu niema XD..Co do tego tekstu to sorry, może przegiąłem, ale to było takie na pożegnanie Pozdrawiam : }Miko ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
santos (t) 77 Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Dobra " pisze Miko i przyznłał się " , ale chce że byś się wytłumaczył zo to zdnie Ogółem nie lubie tam grac,nie chce nikogo obrazac ale admini tam są jacy sa....--- Bez Spiny Luzno---Admin FFa--- skoro nie napisałeś jacy jesteśmy to miałeś coś obrazliwego na mysli ??? ---Mbaka---- gdzie demko taka skarga to nie skarga !!! pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mbaka 1 Opublikowano 8 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 DEMKO http://www50.zippyshare.com/v/68532180/file.html PRZY STANIE 4 DO 7 DLA TT po podlożeniu paki wypowiedz Miko gdy napisalem mu ze jest gosc na wh ktorry pozniej dostal bana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcio 167 Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Ogółem nie lubie tam grac,nie chce nikogo obrazac ale admini tam są jacy sa....--- Bez Spiny Luzno---Admin FFa--- Powiem w skrocie,niektorzy zle wykonuja sowje obowiazki to miałem na mysli a jesli tym zdaniem kogos bardziej urazilem to przepraszam:) aaa i kolor czerwony jak się nie myle jest dla moderatorów:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
santos (t) 77 Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 przeprosiny przyjęte pozdrawiam 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miko 90 Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 który później dostał bana ? czyli kto ? z tego co pamiętam to pisałeś na U@ o Tabaluge, a on później bana nie dostał, CZY WY MYŚLICIE ŻE JA JESTEM SAM ADMIN CIĄGLE ? OGARNIJCIE SIE ! a co do tego " obrazenia twojej zapyziałej godności " przyznałem się, na klate to przyjąłem ale przeprosić nie przeproszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mbaka 1 Opublikowano 8 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 (edytowane) A co do ciebie Mbaka, nie mam na ciebie sił już, najpierw byłeś sie wypłakać mamie ? " on wie że mam wh ale powiedział na mnie ' odpale zajebany ' " Tak owszem, przyznaje się do tego, co napisałem, bo z całą administracją kręcimy ci demka jak dobra brunetka loczki, a ty jeszcze śmiesz przychodzić na tego serwa, zresztą będą dema i płaczu niema XD.. Co do tego tekstu to sorry, może przegiąłem, ale to było takie na pożegnanie Pozdrawiam : } Miko ! Skoro krecicie to kręcie i prosze o te demka niemasz ich na chwile obecna to nie obrazaj a to ze przepraszasz tutaj to swiadczy tylko o tym ze boisz sie skargi. skoro sie przyznales to i tak kara musi byc a nie uglaskac jak kotka i ok i myslisz sobie ze dalej mozesz miec wszystko i wszystkich w du..... pisalem o glodny pyton czy jakos tak zbanowal go mouse Edytowane 8 Października 2014 przez Mbaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miko 90 Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Ja cie nie przeprosiłem !!!!!!!!Umiesz czytać ? Przyznałem się ! a nie przeprosiłem, a jeśli chodzi o skargi to nie jest pierwsza i nie ostatnia skarga, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mbaka 1 Opublikowano 8 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 no to na pewno nie ostatnia:) ja od Ciebie nie chce niczego tylko o kare dla Ciebie a czy taka bd to raczej w to watpie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Miko otrzymuje ostrzeżenie słowne, następnym razem wyciągnę konsekwencje inaczej. Admin jest od tego aby dawać przykład. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi