konior95 0 Posted October 9, 2014 Share Posted October 9, 2014 Nick: kOnIOr Link do SSów: - Wycinek z konsoli(bez IP)*: - Serwer: DD2 Link do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=88429 No więc tak, ciężko powiedzieć z jakiego demka sie odwołać, bo ban powinien być za JEDNO demko z minimum 2-3 bardzo śmierdzącymi akcjami bo każdy może z sumować 10 demek po 1 akcji i mówić że ktos jest spalony, więc odwołuje się z tych co mają minimum 2 akcje kon2 13:53 nie widać ale słychać jak FB się odbija od ścian??!! 21:33 Ponownie słychać odbijający sie FB od ścian ... 21:44 Pod presją bo przecież słychać że są tam? demko5 5:33 typek biegnie jak słoń, słychać ._. 23:35 w demko 6 tak pewnie szedłem bo widziałem na radarze że moi tzn TT są już na środku więc się juz nie skradałem i biegłem na pewniaka. W demku5 jest kompletnie inaczej, skradałem się bo myślałem że ktoś będzie na środku niedaleko bramy nie zwracałem uwagi na bs`a nawet po moich ruchach celownikiem można zauważyć ze zobaczyłem go przez przypadek demko9 6:54 ? przecież słychac strzały z respa i bieganie? 7:45 7:13 słychac kroki dlatego tam patrzyłem ? Ten kto banował albo gra w cs`a 1 rok albo pcha się tam gdzie nie trzeba Link to comment Share on other sites More sharing options...
ajmi1 105 Posted October 9, 2014 Share Posted October 9, 2014 Jak za takie mierne demko można była dać bana, jestem ciekawe czy ci super admini z dd2 oglądali demko że mówili do niego "odpał" Czo to tam się dzieje?! kOnIoR nie musi dziękować = D A to z tymi fb 13:53 itd, dla tych co nie ogarniają, to jest zwyczajny odruch że się chowasz celownikiem jak słyszysz odbijające się FB od ścian, resztę słychać :] Kpiną jest to że ten gracz mógł dostać bana za nic, czyżby zasada Tymbarkowy dał demko = koleś odpalony? Ładnie sobie was tam ustawił xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
N4talijAA 2,695 Posted October 9, 2014 Share Posted October 9, 2014 Kon1- 1 akcja na cała mape. Za mało kon2- usprawiedliwione, słychać wszystko demo2- nie widzę nic podejrzanego slyszal, ze są na gali i nie chcial zostac trafiony w plecy, akcja "byle sie przyczepić" demo3-ten flesz byl za plecy..... napewno pełnego mleka nie miał demo4-rzucał granat w tą strone, tez akcja "byle sie przeczepić" demo5-slychac -zaden dowod demo9- słyszac strzały z respa - slychac ruch modela na srodku, uspr. Tak więc dostajesz ub. Akcje podane przez "Tymbarka" wspaniałego łapacza cziterów są "na siłę", 1 akcja na 25 min gry? Za mało. Sprytnie to zrobił, dając pare demek, ale wszystkie akcje są do usprawiedliwienia. Mam swoje zdanie na temat Tymbarkowego. Admini z dd2? Tymbarkowy nie zawsze ma racje a wy slepo wierzyliscie. Dobrze, ze sie odwołałes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts