Monkeyy 0 Posted October 9, 2014 Share Posted October 9, 2014 Nick:Bill Link do SSów:http://www59.zippyshare.com/v/3349495/file.html Wycinek z konsoli(bez IP)*:==== [NeoBans] ==== Jestes Zbanowany!==== Zbanowany nick : Bill==== Admin : PLNY Lala==== Powod Bana : Wrzuc screeny na forum==== Wygasa : Nigdy ( od 10/09/2014 - 17 : 09 : Serwer:#1[RESET 28.09][Call Of Duty 350 LvL]Cs-Classic.pl[Nocny Exp] Link do bana:http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=89220 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Monkeyy 0 Posted October 9, 2014 Author Share Posted October 9, 2014 Mam pytanie. Dlaczego po 30minutach jak wszedlem na serwer to gralem 10 min i nagle znowu ban??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shikkibane 54 Posted October 9, 2014 Share Posted October 9, 2014 (edited) Bardzo ciekawie skanowales. Byla mapa dd2x2 i idąc z gali nawet nie wygladales zza skrzynki i strzelales w model. Później bardzo ciekawie odrazu zeskanowales brojacego pake ct PROSTO w model nie widzadz go. Sam chciałem ci dać ssy i dyskutowaliśmy o Tobie na u@ i w ostateczności Lala ci je dala. Gdyby była taka możliwość to proszę UB team nie kierować się samymi ssami, ale w miare możliwości obejrzeć demo z mapy de_dust2x2. Sam demka ani ssow teraz nie mam możliwości obejrzeć. ( Przepraszam za wypowiedz, ale mysle ze mimo wszystko warto graczowi poświęcić chwile czasu, ponieważ są na niego nieustanne skargi na u@ typu - Bill mnie dziwnie przeskanował.) @edit down Szkoda ze tam gdzie skanowales skanu nie ma, poprostu nawalales w model przez skrzynkę nie widzac go oraz sledziles go kursorem. Edited October 9, 2014 by Shikkibane Link to comment Share on other sites More sharing options...
Monkeyy 0 Posted October 9, 2014 Author Share Posted October 9, 2014 Sporo gram w cs mam czasem lepszy dzien czasem gorszy. To jest moj 3 ban na tej serwerowni zeby wstawic ssy... nigdy nie czitowalem! Pamietam napewno dostalem ub na bf2. Skoro potrafie skanowac to skanuje ja tam nic nie mam ciekawe co z tym UB? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maniak 114 Posted October 9, 2014 Share Posted October 9, 2014 ss'y czyste UB,,, Jeśli Shikkibane jesteś pewny że ten gracz gra na WH to proszę o nagranie demka i wrzucenie w odpowiedni dział Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maniak 114 Posted October 9, 2014 Share Posted October 9, 2014 Gracz został odbanowany a temat został zamknięty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts