Monkeyy 0 Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Nick:Bill Link do SSów:http://www59.zippyshare.com/v/3349495/file.html Wycinek z konsoli(bez IP)*:==== [NeoBans] ==== Jestes Zbanowany!==== Zbanowany nick : Bill==== Admin : PLNY Lala==== Powod Bana : Wrzuc screeny na forum==== Wygasa : Nigdy ( od 10/09/2014 - 17 : 09 : Serwer:#1[RESET 28.09][Call Of Duty 350 LvL]Cs-Classic.pl[Nocny Exp] Link do bana:http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=89220 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monkeyy 0 Opublikowano 9 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Mam pytanie. Dlaczego po 30minutach jak wszedlem na serwer to gralem 10 min i nagle znowu ban??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shikkibane 54 Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 (edytowane) Bardzo ciekawie skanowales. Byla mapa dd2x2 i idąc z gali nawet nie wygladales zza skrzynki i strzelales w model. Później bardzo ciekawie odrazu zeskanowales brojacego pake ct PROSTO w model nie widzadz go. Sam chciałem ci dać ssy i dyskutowaliśmy o Tobie na u@ i w ostateczności Lala ci je dala. Gdyby była taka możliwość to proszę UB team nie kierować się samymi ssami, ale w miare możliwości obejrzeć demo z mapy de_dust2x2. Sam demka ani ssow teraz nie mam możliwości obejrzeć. ( Przepraszam za wypowiedz, ale mysle ze mimo wszystko warto graczowi poświęcić chwile czasu, ponieważ są na niego nieustanne skargi na u@ typu - Bill mnie dziwnie przeskanował.) @edit down Szkoda ze tam gdzie skanowales skanu nie ma, poprostu nawalales w model przez skrzynkę nie widzac go oraz sledziles go kursorem. Edytowane 9 Października 2014 przez Shikkibane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monkeyy 0 Opublikowano 9 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Sporo gram w cs mam czasem lepszy dzien czasem gorszy. To jest moj 3 ban na tej serwerowni zeby wstawic ssy... nigdy nie czitowalem! Pamietam napewno dostalem ub na bf2. Skoro potrafie skanowac to skanuje ja tam nic nie mam ciekawe co z tym UB? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 ss'y czyste UB,,, Jeśli Shikkibane jesteś pewny że ten gracz gra na WH to proszę o nagranie demka i wrzucenie w odpowiedni dział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Gracz został odbanowany a temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi