aYa 4 Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 1. Nick:aYa2. Imię:Adam3. Wiek: 164. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 2/10 muszę sobie przypomnieć5. Mikrofon(Tak/Nie)tak6. Składka(Tak/Nie):tak7. Link do swojego GT**:http://www.gametracker.com/player/aYa/193.33.177.101:27156/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**:gram o nie standardowych godzinach kiedy admini spią lub są w pracy a czity wtedy grasują9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID):STEAM_0:1:4552839910. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: 3-4 godziny czasami więcej czasami mniej11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: dni robocze zazwyczaj po 15-16 w weekend rano popołudniu wieczorem12. Staż w grze Counter Strike 1.6:na steamie gram od stycznia 201113. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków):tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KozaK1 5 Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 (edytowane) Ja jestem neutral dlaczego ? - 16 lat ( - amx 2/10 ? - mała aktywność na forum Edytowane 9 Października 2014 przez KozaK1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazowiecki Marcin 564 Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Ogromne takPoznałem Cię na serwie wiele miesięcy temu Składka +Mikro +Godziny + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-*UsmiechnijSieJakSMILEY*- 75 Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Pewnie, znam cię dobrze, grasz długo a to AMX szybko ci się przypomni. TAK TAK TAK Pozdrawiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miko 90 Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 (edytowane) Na ciebie właśnie czekałem ^^ Miko Jest na TAK ! A co do ciebie kozak to: Ukończone minimum 16 lat +amx 2/10 ? ja mu osobiście pomogę, jak ma znać amx jak nigdy adminem nie był ? a że chce spróbować to dobrze, nauczy sie chłopaczyna A aktywność na forum to poprawi w swoim czasie Edytowane 9 Października 2014 przez miko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KozaK1 5 Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 (edytowane) Miko spoczko ale w wymaganiach to ja wyczytałem że ukończone 17 lat a o 16 nie była mowy ok zwracam honor Edytowane 9 Października 2014 przez KozaK1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
™_2k8_Ho0liganS_™ 55 Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Miko spoczko ale w wymaganiach to ja wyczytałem że ukończone 17 lat a o 16 nie była mowy ok zwracam honor Ale bez spamu. Co do mnie jestem na tak -często na serwerze co pokazuje GT -ogarnięty -długo gra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeloneK ;) 197 Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Jestem na Tak. Wiek Aktywność Staż na serwerze Mikrofon Składka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trevor 29 Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Na tak: -mikro -długo na serwie -aktywny A aktywność na forum to poprawisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OpsBrakNicku 7 Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 na tak -mikro -wiek -składka a co do amx to sie chłopak nauczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
O.S.D.I 25 Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Takze jestem na TAK. Aktywny Skladka Ogarniety. A co do amx to nie jest trudne, wiec szybko zalapie jak nie to z checia mu pomoge Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Zgłoś się na PW. Przyjęty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi