Ilonez 779 Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Nick: ιикαWiek: 17Staż gry Counter-Strike: 4 lataCzy obsługiwałeś wcześniej AMXBans? : Nie, ale widziałam poradniki i wydaje się bardzo łatwe ;>Ile czasu poświęcasz forum?: Z 2 godzinkiCzy korzystałeś ze wspomagaczy?*Jeśli tak to jakich?: Sama nie, aczkolwiek brat często korzystał, pokazując mi na czym to polega, więc rozeznanie mam i cheatera umiem odróżnić od zwykłego gracza.Czy byłeś karany w jakikolwiek sposób na naszej sieci: Raz warn i kilka banów od siebie ;>Doświadczenie na podobnym stanowisku: Kiedyś musi być pierwszy raz.Informacje o sobie lub uwagi: Cóż, o sobie, to uczęszczam do liceum. Lubię tenis stołowy. Z natury pozytywna. Jeżeli rekrutacja jest ON, to chętnie bym pomogła ^^. Trochę już jestem na tej sieci serwerów i chyba nie powinno być problemów ze mną. 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
07 zglos sie 38 Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 kobiecie zawsze można dać szansę myślę, że ogarnie jestem ZA tym bardziej, że mało ludzi jest w tej grupie a dużo osób musi czekać na UB + 24 h 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Inka juz dlugo jest z nami . Ja uwazam ze warto dac jej szanse na cos wyzej niz admin. Dziewczyna jest ogarnieta i bardzo aktywna co przy ub-team wazne jest 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 + Aktywność na forum + Rozpoznawalność + Staż na forum + Doświadczenie Jestem oczywiście na tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Ja także jestem na tak. Ilonka się przyda bo często jest na forum i może się zajmować ub. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Jestem na tak, jest z nami długo, spełnia wymagania, i myślę że powinna dostać szanse Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi