No.1 31 Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 (edytowane) 1. Nick: No.12. Imię: Jakub3. Wiek: 16 8.03.2015 174. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 7/10 (dobre)5. Mikrofon(Tak/Nie) tak6. Składka(Tak/Nie): tak7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/No.1/193.33.176.93:27015/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Cześć mam na imię Jakub , Jestem z Łodzi , ucze się w szkole wieczorowej i pracuje , Lubię korzystać z komputera , trenowałem piłkę ręczną 2 lata siatkę jako amatorzy , jestem fanem filmów marvela , jestem uprzejmy , kulturalny , dowcipny . Chcę zostać adminem, z tego względu że, na serwerze bywa wielu cziterów, bądź często normalni gracze łamią regulamin, gdy nie ma żadnego admina. Umiem rozpoznać wszelkie oznaki używania haxów. miałem już admina na 3 serwerach i jestem często na serwerze 9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID): STEAM_2:0:580058337 tylko że steam'a i cs'a mam oddzielnie10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: 24/711. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: 24/712. Staż w grze Counter Strike 1.6: 6 lat miałem rok przerwy13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków):tak byłem na 3 serwerach Proszę o szybkie rozpatrzenie podania Dziękuje miłego dnia Edytowane 12 Października 2014 przez No.1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskier 443 Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 (edytowane) Jestem na Tak -aktywny na serwerze -amx -wiek -doświadczenie Jedyny minus to mała aktywność na forum, ale nadrobi to chłopak. Dawać mu admina XD @edit Pebble nie grasz więc się zamknij i się nie wypowiadaj. Ja gram i go widze często. Jakie brak wymagań nie spełnia tylko jednego. @2edit. Ja ci dam kulturę . Oceniasz chłopaka a nawet na serwer nie zaglądasz, a ja go poznałem i sądzę że wymagania spełnia. Po za tą jedną głupotą że napisał w swoim podaniu Edytowane 10 Października 2014 przez Jaskier Iorweth Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Srubson 50 Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Jak najbardziej na tak : + ogar + mikro + mikro + aktywny na serwerze - aktywność na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pebble 74 Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 (edytowane) na nie brak wymagan ( aktywnosc na forum ) nie gram zbyt czesto ale nie widuje cie na serwie zbytnio , nawet nie czytales zasad bo nie wiesz ile skladka a jest to jak wół tam wypisane. Przeciez napisalem , ze nie gram tu zbyt czesto wiec nie dziwne ze mnie nie widujecie ... Do tego wypowiedz w podaniu nie masz co liczyc na admina Proponuje zlozyc podanie za 2 tyg. ps. jaskier kultura troche to nie klub tylko forum Edytowane 10 Października 2014 przez Pebble Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KodeX22 3 Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Ja również jestem na tak ! Nadaje się! często widzę go na serwie ogarnia a to jest ważne ... ogarnięty, kulturalny ... potrzebni są admini na tym serwie Pozdrawiam KoDeX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
No.1 31 Opublikowano 10 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 (edytowane) dziękuje A co do Pebble to wybacz ale ja ciebię tez nie widziałem nigdy na serwerze Edytowane 10 Października 2014 przez No.1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaroo 7 Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Używaj opcji edytuj Na tak chłopak ogarnięty nie lami składka mikro wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Porczop 257 Opublikowano 11 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 Jytsym no tok. (Po wiejsku "jestem na tak" xDD) Ostatnio często pykam na 45k i ciągle go widzę Czasem nie ma adma i latają odpały +Mikro +Składka +Wiek +Amx Popraw aktywność na forum i wszystko cacy... cacy... a, i podszkol się tylko trochę regulaminu, bo wypowiedź we własnym podaniu jest bee... bee... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz200027 27 Opublikowano 11 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 Jestem na Tak; -aktywny na serwerze (jeszcze jak grałem ) ;D -wiek -wymagania spełnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KropkA12 373 Opublikowano 11 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 Jestem na TAK 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shakugan No Shana 81 Opublikowano 12 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Oczywiście, że na tak "Mistrzuu" xD -Miły -Ogarnięty -Pomocny -Aktywny na serwie / na forum nie jest aż taka zła -Z tego co widziałem to dobra znajomość regulaminu serwera Jedynie co jest źle to ta wypowiedź w podaniu ale to tam można o tym zapomnieć . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Have a nice day ! ^_^ 4 Opublikowano 12 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Niestety ale jestem w tym momencie na NIE -Wypowiadasz się we własnym podaniu automatycznie to skreśla twoja szanse -Brak znajomości w takim przypadku regulaminu -Brak spełnionych wszystkich wymagań +Aktywność na servie Zapraszam cie za 2 tygodnie nadrobisz zaległości i wtedy będę jak najbardziej na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koval89112 1 Opublikowano 12 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Jestem na Tak. +zna regulamin( up) +często go widze +kultura +odróżnia cheaterow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
No.1 31 Opublikowano 12 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Chciałbym jednak wiedzieć co mam źle w podaniu bo nie wiem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 12 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Wiesz co jest źle? Druga wypowiedź we własnym podaniu. Widać znajomość regulaminu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 12 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 (edytowane) Na nie, wypowiadasz sie we wlasnym podaniu, nabijasz sobie tym aktywnosc. Cs pewnie masz z forum wiec nie masz steam. Edytowane 12 Października 2014 przez BezImiennyy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdHd 0 Opublikowano 12 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Na Tak Aktywny kultura no i ogarniety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majestro 7 Opublikowano 12 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Na Tak. ! -ogarnięty -miły -kultura jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 12 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Przyjęty na okres próbny. Zgłoś się na PW. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi