Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 11 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 Witam, tu wypisujecie propozycje dotyczące itemów, gildii, kamieni, i sklepu za kamienie i innych rzeczy. Proszę o jak najszybsze propozycje gdyż musimy je szybko rozpatrzyc i jeśli będą się nadawały, je zrealizowac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gryzik 6 Opublikowano 11 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 Usunąć potki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 11 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 Usunąć potki Według mnie, powinny one zostac i tak jest zajebiście zrobione, że można użyc 1 na rundę, a wcześniej były nieograniczone.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
07 zglos sie 38 Opublikowano 11 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 to chociaż zwiększ ich kupno z 3 na 6 tysięcy $ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jezyk 25 Opublikowano 11 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 Zwinność powinna redukować obrażenia magiczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gryzik 6 Opublikowano 11 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 to chociaż zwiększ ich kupno z 3 na 6 tysięcy $ Albo i tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 11 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 Pomyślę nad potkami. Co do zwinności to na razie odpada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spity 1 Opublikowano 11 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 Runa 4move : szybsze poruszanie sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 11 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 Propozycji RUN już nie potrzebuję, gdyź dodamy ich kilka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spity 1 Opublikowano 11 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 to tak jak napisałem w innym dziale "RULETKA" każdy gracz ma 2 szanse w ciagu mapy wylosowac cos w stylu runy, kamienia, złota, many, expa i itemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 11 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 Pomyślę nad tym , ale nie wiem czy da się tak zrobic, że dana osoba może raz losowac na mapę.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spity 1 Opublikowano 11 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 ograniczenie na nick badz ip byłem adminem na pewniej serwerowni mieli takie coś działało bez zarzutów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gryzik 6 Opublikowano 11 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 (edytowane) Jestem też za usunięciem kupna dobrych itemów np : igilcowy hełm; kolczuga cathana serce griswolda. No ale to tylko ja ciekawe co na to inni Edytowane 11 Października 2014 przez Gryzik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MegaMocAkA 12 Opublikowano 12 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Jestem też za usunięciem kupna dobrych itemów np : igilcowy hełm; kolczuga cathana serce griswolda. No ale to tylko ja ciekawe co na to inni Dobre itemy powinny zostać, bo kto będzie kupował słabe Ewentualnie pergamin. Moje propozycje : 1. Płomienne rękawice : 5% na podpalenie z każdej broni i wybuch wokół gracza po śmierci jak sprawiedliwości hwaina 2. Buty zlodzieja : 1% na kradnięcie złota (tego z killi) i z karzdym ciosem kradniecie 100 $. 3. Naszyjnik orła : grawitacja zmniejszona (w połowie tego co ninja, nie pamiętam ile) i trzy norze do rzucania po 10 DMG. 4. Pierścień sprintera : Szybkość zwiększona (tak jak talic na nożu , ew. 20 rozdanych statystyk). 5. Laska lodu : Dodaje 5 inteligencji + co 10 sekund Iceball (10DMG * 1,5 inteligencji). Iceball zadaje DMG i zamraża na 5/10 sekund. Sory, że statystyki z porównaniami do wcześniejszych klas np. ,,tak jak talic" , ale nie pamiętam wszystkiego, bo dopiero się obudziłem i piszę to ,,na świeżo". Obudziłem i po prostu oświeciło mnie z tymi itemami :pig: , będę wdzięczny jak je dodasz . Oczywiście to moje skromne zdanie ;-p. Pozdro! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 12 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Gryzik, a potem truskawki mam dodac za złoto, żeby mogli je na coś wydawac? Co do itemów to nie które są przesadzone, na pewno nie będzie itemów z kradnięciem złota / many. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huragan659 0 Opublikowano 12 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Zróbcie tak zeby ninja nie mial wgl z wami szans bo wszystko robicie po te zjeb.anych tankow jakies plącza czy zamrażanie gdzie nie ma sie jak ninja z tego obronic. 3 Majcie sie. P.S wiecie dlaczego nie ma ludzi ? Bo jak gral vide czy Giga to byla atmosfera a teraz jest darcie czy szumy bez celu.Narazie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamciO. 1 Opublikowano 12 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Myślałem może nad itemem 1/20 do natychmiastowego zabicia z noża. Takie małe ułatwienie dla ninji. I zauważyłem, że gdy ninja jest "zatruwana" albo coś w tym stylu to się świeci i ją widać co bardzo irytuje bo jak wtedy uciec lub atakować skoro zaraz z miejsca jest ninja zabijana z dystansu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 12 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Zróbcie tak zeby ninja nie mial wgl z wami szans bo wszystko robicie po te zjeb.anych tankow jakies plącza czy zamrażanie gdzie nie ma sie jak ninja z tego obronic. 3 Majcie sie. P.S wiecie dlaczego nie ma ludzi ? Bo jak gral vide czy Giga to byla atmosfera a teraz jest darcie czy szumy bez celu.Narazie. Warn. Jaja sobie ze mnie robisz? Ninja i tak kosi, trzeba umiec nią grac. Może usunę każdej klasie jakiegoś skilla ? Uśmiałem się. Ludzi nie ma? Ja widzę, że są. Atmosfera była, jest i będzie. Poza tym tylko Vide ma bana a Giga miał tylko reset. Może miałem ich trzymac na smyczy i przymykac oko na klonowanie itd.? Blehh. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Izako 12 Opublikowano 5 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 proponuję zmienić czas c4 na standardowy 45 albo chociaż na ESLowy 35 bo w 30 sekund nie da się rozbroić jeszcze jak gdzieś w koncie ninja siedzi przyczajony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 5 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 Zawsze było 30 i tak zostanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość LiLekS Opublikowano 6 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 Dokładnie. 45 s to za długo by było . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Izako 12 Opublikowano 7 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 ale 30 jest za mało o ile ja dobiegnę to inni nie dają rady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość LiLekS Opublikowano 7 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Kupować defa i kampić przy bs`ie xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MegatrOn !? 2 Opublikowano 7 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 30s za mało, praktycznie zawsze wokół paki latają ninje bardzo nikłe szanse żeby to rozbroić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 7 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Zastanowię się nad zwiększeniem czasu, ale jeśli już się na to zgodzę to będzie maxymalnie 35 sekund. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi