Izako 12 Opublikowano 27 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 błagam cię wywal te muzyczkę z paki bo to smutna porażka... nie słychać jak ktoś biega albo zaczyna rozbrajać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 27 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Nikomu to nie przeszkadza tylko Ci. Innym się to podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SaphiR;3 359 Opublikowano 27 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Zawsze może to sobie wyłączyć tak jak ja robisz w konsoli bind : ( bind x stopsound) słyszysz muzyczkę naciskasz raz , i po problemie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Izako 12 Opublikowano 27 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 (edytowane) zapomniałem o tym bindzie. dzięki i polecam zrobić .cfg a nie klepać wszystko w konsoli ) Edytowane 27 Listopada 2014 przez Izako Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamciO. 1 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Tak pomyślałem, że może do klasy Diablo by dodać taki mały pyk. A chodzi mi o umiejętność bo poza szybkim przeladowaniem i granatami ktore mozna i tak i tak kupic nic innego nie ma. A myslalem nad AutoBH. Wybaczcie ze bez polskich znakow itd. Post na szybko pisany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SaphiR;3 359 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 masz od tego item, bez sens. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Tak pomyślałem, że może do klasy Diablo by dodać taki mały pyk. A chodzi mi o umiejętność bo poza szybkim przeladowaniem i granatami ktore mozna i tak i tak kupic nic innego nie ma. A myslalem nad AutoBH. Wybaczcie ze bez polskich znakow itd. Post na szybko pisany Nic nie ma? Oślepienie to nic, no no. I 25 hp za bułe to też nic mam rozumiec? Zastanówcie się czasami co piszecie, wy chcecie tego diablo zniszczyc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamciO. 1 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Jest też item, że co trzy sekundy można na nożu się teleportować czyli to samo co Imp więc to też można uznać za bezsens. A dałem tylko propozycje więc bez spiny Bo mi właśnie coś takiego brakuje w tej klasie ale okej. Niech jest jak jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enigmatyczny 46 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 DamciO. Dlaczego bezsens? Inne klasy tylko na tym itemie skorzystają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shaggy. 5 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Zamiast normalnego mapcyklu wgraj vote na dane mapy. Nudno jest grac te same mapy co chwile, a tak bedzie sie gralo to co chce wiekszosc. I jak da rade to ustaw małe mapy zależne od ilości osó na serwerze, a nie od godziny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zamiast normalnego mapcyklu wgraj vote na dane mapy. Nudno jest grac te same mapy co chwile, a tak bedzie sie gralo to co chce wiekszosc. I jak da rade to ustaw małe mapy zależne od ilości osó na serwerze, a nie od godziny. Nie będzie normalnego vote. Dlatego jest specjalny temat do proponowania map i zmieniam go co jakiś czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrOnto 1 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Item: Boskie skoki Działanie: Niewidzialność na nożu + longjumpy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PEPO 1 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 jak mam propozycje zeby za zloto bylo kupywac wszystkie itemy oczywiscie czym lepszy item tym wiecej zlota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 jak mam propozycje zeby za zloto bylo kupywac wszystkie itemy oczywiscie czym lepszy item tym wiecej zlota Jak zamierzasz to zrobic? Mamy dużo itemów. Odpada Temat zamykam i przenoszę do archiwum, ponieważ jest nowy, zapraszam tu: http://forum.cs-classic.pl/topic/30081-propozycje-najbli%C5%BCszy-reset/#entry180255 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Zamek Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi