koval89112 1 Opublikowano 12 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Twój Nick: *Kov_al*[T] Nick admina/gracza który zawinił: Have a nice day ! ^_^ Admin/Gracz : Data i godzina: wczoraj nie pamiętam godziny oraz dziś o 11:30 Dowody (demko/screeny/świadkowie): Opis sytuacji: No więc tak jest mapa inferno_(nie pamiętam całej) i jest koło respa ct budynek w którym jest okienko i można wejść na takie jakby zarośla na drewnianej konstrukcji. Wskoczyłem tam magikiem i zeskoczyłem po czym zabiłem Have. Dał mi bana na 30 min za txt. Dziś napisałem do niego na u@ : "to nie były txt inteligencie" i dostałem bana na 1 dzień. Myślę że bany są nie słuszne i proszę o rozpatrzenie tematu ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Have a nice day ! ^_^ 4 Opublikowano 12 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 (edytowane) Wskoczyłeś na gondole gdzie większość klas nie ma dostępu i na zwykłej mapie inferno jest dostęp tam zablokowany wiec są to txt A dziś obraziłeś mój honor i podważyłeś moją decyzje wiec zostałeś ukarany tak jak na to pozwala mi regulamin. Mała rada na przyszłość lepiej czasami zacisnąć pas i przemilczeć swoje błędy. Pozdrawiam Have Edytowane 12 Października 2014 przez Have a nice day ! ^_^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 12 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Skarga bez sensu w dodatku bez dowodów. Jak będziesz pisał w przyszłości jakąś skargę to dostarczaj dowody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 12 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Skarga bezpodstawna(brak dowodów). Następnym razem proszę o dowody. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi