Skocz do zawartości

2# proba skargi na Have

koval89112

Rekomendowane odpowiedzi

Twój Nick: *Kov_al*[T]

Nick admina/gracza który zawinił: Have a nice day ! ^_^
Admin/Gracz :
Data i godzina: wczoraj nie pamiętam godziny oraz dziś o 11:30
Dowody (demko/screeny/świadkowie): 
Opis sytuacji: No więc tak jest mapa inferno_(nie pamiętam całej) i jest koło respa ct budynek w którym jest okienko i można wejść na takie jakby zarośla na drewnianej konstrukcji. Wskoczyłem tam magikiem i zeskoczyłem po czym zabiłem Have. Dał mi bana na 30 min za txt. Dziś napisałem do niego na u@ : "to nie były txt inteligencie" i dostałem bana na 1 dzień. Myślę że bany są nie słuszne i proszę o rozpatrzenie tematu ...

-od 6:00 do 6:30 min widać te niby txt (przy okazji dostałem buty krolika i wysoko skakałem)

Ps. Gdybyś papku chciał zamknąc temat na podstawie 2 banu za obraze to poczekaj na dowód (dostarcze go jak najszybciej)

Ban za txt nie jest słuszny, ale ban za to co napisałeś na u@ jak najbardziej tak. Jakby nie patrzeć uraziłeś honor admina, czego sam bardzo nie lubię. Inteligencie? Jeżeli znasz takie słowa to lepiej zatrzymaj je dla siebie, równie dobrze też mógłbym powiedzieć tak na Ciebie za pierwszą skargę bez dowodów.

No byłem trochę zdenerwowany. Admin to admin ale powinien dobrze rozważyć to co napisałem mu na U@ bo to nie była obraza typu "szmat* lub kilka gorszych". Można było by jakoś skrocić ban albo coś w tym stylu.

-Dla have - Sorki za tego inteligenta.

Automatycznie wygenerowana wiadomość.

Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.

Powód: Wyjaśnione, close.

Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.

Pozdrawiamy

Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności