Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 12 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 (edytowane) Witam. Reset miał się odbyc w przyszłą sobotę, lecz będzie on 15.10.2014 r o godzinie 18:00. Powodem jest to, że mam pilny wyjazd w czwartek tj. 16.10 . Standardowo na serwer około godziny 17 zostanie nałożone hasło żeby wszystko wgrac, sprawdzic, a 18 dla was włączamy nową modyfikację z resetem. Nowa modyfikacja: - Edytowanie rozwojów za manę nie których klas ( Jakich - odkryjcie w grze ) - Dodanie nowych itemów ( Po resecie będzie ich jeszcze więcej tylko je opracujemy ) - Dodanie nowych dźwięków skilli. - Dodanie nowych umiejętności za złoto ( Aż parę ) - Dodanie nowych run ( będą stopniowo odblokowywane, żeby wam się szybko nie nudziło ) - Zmniejszenie expa. - VIP nie będzie posiadał x2 większego expa tylko będzie dostawał + x expa od fraga. - Gildia nie będzie dawała x2 wiekszego expa tylko będzie dawał + x expa od fraga - Item: Pergamin zostanie usunięty ze sklepu za złoto lub zablokowany aż do zrobienia questa z jego znalezieniem ( małe utrudnienie, będziecie ten item musieli sami znaleźc ) - Dodamy model VIPOWI - Obniżenie CENY ulepszania run . Hmm i jeszcze parę mniej ważnych rzeczy wniesie nowa modyfikacja. Pozdrawiam i zapraszam w środę o 18 Edytowane 12 Października 2014 przez prosiaczek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 12 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Aha i jeszcze jedno jak ktoś po resecie napotka jakiś BUG to proszę pisac w odpowiednim dziale i temacie, po resecie pojawi się taki temat. PROSZĘ MI NIE ZGŁASZAC NA PW LUB NA SERWERZE BUGÓW CZY PROPOZYCJI, OD TEGO SŁUŻY FORUM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 907 Opublikowano 14 Października 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Większość rzeczy podanych w pierwszym poście została zrobiona. Lato dzisiaj będzie jeszcze testował to wszyskto, a ja dokończę to co nie zostało zrobione. Fajnie by było gdybyście jeszcze powiedzieli czy występuja crashe na serwerze. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Izako 12 Opublikowano 14 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 błagam was nie blokujcie pergaminu zanim się dowiedziałem że można go za złoto kupić to wbiłem chyba 30 lvl bo znaleźć nie mogłem :/ albo przynajmniej zwiększcie prawdopodobieństwo żeby znaleźć ten nieszczęsny item Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 14 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Ale po resecie to dopiero będzie zablokowane i każdy będzie go musiał dropnąc przecież ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gryzik 6 Opublikowano 15 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 błagam was nie blokujcie pergaminu zanim się dowiedziałem że można go za złoto kupić to wbiłem chyba 30 lvl bo znaleźć nie mogłem :/ albo przynajmniej zwiększcie prawdopodobieństwo żeby znaleźć ten nieszczęsny Można się jeszcze wymieniać itemami więc nie jest aż tak źle : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 15 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Można się jeszcze wymieniać itemami więc nie jest aż tak źle : D Komenda zostanie zablokowana Ta edycja będzie ciut trudniejsza i dłuższa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L3ON!D4S 3 Opublikowano 15 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Prosiaczek to sie teraz postarałeś Ciekawy jestem itemkow lecz szkoda ze zostal usuniety 2xExp z gildi :/ I takie pytanko ... Planujecie cos rozwinac w gildiach ? Dodatki w gildii za zlota lub kamienie ? Czekamy do 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spity 1 Opublikowano 15 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 leo dowiemy się jak zagramy ^^ trzeba iść do spichlerza po piwko, cygarety Red Bulla i maniaczymy do wieczora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L3ON!D4S 3 Opublikowano 15 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 jeden problem Trening mam od 18 do 19 ehh ... bezemnie zaczniecie Ale tak sloty max do 24/26 zwiększyć by sie przydało xD Tazz tylko nie szalej z lv Zaczekaj na mnie xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość LiLekS Opublikowano 15 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Zegarka to chyba administracja nie posiada. ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 15 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Zegarka to chyba administracja nie posiada. ; ) Mieliśmy mały problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 907 Opublikowano 15 Października 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Gildie będę poprawiał i będzie też poprawiany kod, ale w gildiach najpierw zacznę od usunięcia resztek po ostatnich gildiach Resztę może zdradzi wam lato jak skończę robić to o co prosił. Jak widać sam lato ma jeszcze masę pomysłów, bo pisałem z nim i na pewno spodobają wam się zmiany, a jest ich masa, naprawdę. Wszystko będzie dodawane stopniowo (po kolei) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 15 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Dokładnie, tak jak napisał -_- . Nowych run jest w sumie 6, z czego 2 na razie tylko udostępniliśmy, będą one dodawane stopniowo. Wkrótce oczekujcie więcej nowości, na razie nic wam nie zdradzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L3ON!D4S 3 Opublikowano 16 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 To czekam z niecierpliwością na dodatki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapik 57 Opublikowano 16 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 runa na szybkość Ithan jak się nie mylę jest lekko przesadzona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 16 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 (edytowane) runa na szybkość Ithan jak się nie mylę jest lekko przesadzona Pracujemy nad tym, żeby ją poprawic. Edytowane 16 Października 2014 przez prosiaczek. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapik 57 Opublikowano 16 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 można po edytować bo to chyba jest plugin z jakiegoś Diablo Mod co ma szybki exp bo na takie to pasuje hehe. Ja bym dał jak inne itemy mają, że 10 % szybkości może. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 19 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: http://forum.cs-classic.pl/topic/25353-reset-zbi%C3%B3r-b%C5%82%C4%99d%C3%B3w-bug%C3%B3w-do-poprawek/ Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi