Ilonez 779 Opublikowano 12 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Nick: Ilonez/Myk Powód: Wyjazd za granice Czas nieobecności: Zależy jak szybko to pójdzie, parę dobrych tygodni na pewno Coś od siebie: Samo nagle tak wyszło, raczej przez ten czas nie będzie ze mną kontaktu. Proszę o zawieszenie funkcji Admina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
™_2k8_Ho0liganS_™ 55 Opublikowano 12 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Ech szkoda wracaj szybko i powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskier 443 Opublikowano 12 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Nie moja ilonka wyjeżdża ;c Wracaj do mnie szybko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 12 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Mam nadzieję, że nie na stałe Do zobaczenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 12 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Ilonka nas opuszcza ;c. Smuteczek ;c. Wracaj szybko ;c. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 12 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Wracaj do nas Ilonko szybko. Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
santos (t) 77 Opublikowano 13 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 powodzonka i pozdrawiam ilonka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 907 Opublikowano 13 Października 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: OK Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi