.NeQu. 8 Opublikowano 12 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 1. Nick:.NeQu.2. Imię:Damian3. Wiek**: 154. Poziom na Diablo**:405. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):9/106. Mikrofon(Tak/Nie):tak7. Składka(Tak/Nie)**:tak8. Link do swojego GT**:http://www.gametracker.com/player/.NeQu./193.33.176.199:27015/9. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**:Nazywam się Damian mam 15 lat jestem pomocny uczciwy i lubię grac w cs'a często jestem na serwerze i widzę ze jest bardzo mało administratorów a jeżeli są to nie ogarniają dlatego chcę pomagać w utrzymaniu porządku na serwerze.10. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID):tak STEAM_0:1:154843611. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: 2-4h12. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: dni robocze po 15h weekendy najczesciej rano kolo godziny 1013. Staż w grze Counter Strike 1.6:4-5lat14. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków):takWymagania: Ukończone 15 lat Przynajmniej 20 godzin spędzonych na serwerze Zachowanie kultury na serwerze Przynajmniej 10 sensownych postów na forum Czyste konto nie posiadające warnów (ostrzeżeń) Posiadanie mikrofonu Składka za admina 11,07 zł SMS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gryzik 6 Opublikowano 12 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Jestem na tak ale musisz jeszcze poprawić czas w grze dla tego też dałbym Ci okres próbny.! Widzę też że masz spore doświadczenie w grze skoro piszesz że admini nie ogarniają .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MegaMocAkA 12 Opublikowano 12 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Okres próbny. Ogarnia, pomocny na serwie. Czas na serwie robi swoje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 13 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 (edytowane) Jestem na tak. -spełnia wymagania -zgłasza czity - Edytowane 13 Października 2014 przez JamesRodriguez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 13 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Wiem, że nie gram na tym serwerze, ale wypowiem sie, gdyż często własnie od Tego gracza napływają zgłoszenia czitków i widać, ze jakieś pojęcie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spity 1 Opublikowano 13 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 tak jak z graczem mega moc aka wiek odpycha lecz na okres próbny zasługuje, ale raczej po sprawdzeniu gracza "mega moc aka" Powodzenia !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 14 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Przyjęty, na okres próbny 7 dniowy pod nadzorem 07 zgłoś się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 14 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Pisz w sprawie składki i dodania admina na PW do 07 zglos sie. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi