.NeQu. 8 Opublikowano 14 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 1.Twój Nick: .NeQu. 2.Nick admina/gracza który zawinił: R*O*>K<I-NiezniszczalnY 3.Admin/Gracz : gracz 4.Data i godzina: 2014-10-14 9:35 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): http://speedy.sh/j2rnd/nie-bedziesz-mi-tutaj-klna-wyzywal.rar 6.Opis sytuacji:Gdy się go zabilo zaraz wyzywał klną wszystkich wyzywał od cziterów kórw przez mikrofon klną jak widac na screenach. Za takie coś bym mu dał perma. Przez 3 mapy non stop klną i wyzywal pisemnie i przez mikrofon!! Aha i jeszcze wyzywal od małolatów dzieciaków spieprzaj do szkoły bachorze itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 14 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Za takie wyzywanie to należy się ban na 2-3dni , niech sobie chłopak odpocznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 14 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 A ja jestem magikiem i jego IP mam wyczarowac sobie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.NeQu. 8 Opublikowano 14 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Niestety nie zapisal mi sie dokument i nie mam jego ip daj mu bana na nick jak mozna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.NeQu. 8 Opublikowano 14 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 STeam: STEAM_0:0:35043664 IP: 94.141.146.41 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 14 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Zbanowany na tydzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 14 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Gracz został zbanowany. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi