M l o d z i a c z e k ; d 61 Opublikowano 14 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 (edytowane) 1. Nick: M l o d z i a c z e k ;d2. Imię: Łukasz3. Wiek: 174. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 9/105. Mikrofon(Tak/Nie): Tak6. Składka(Tak/Nie): Jest Vip 7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/M%20l%20o%20d%20z%20i%20a%20c%20z%20e%20k%20%3Bd/193.33.177.101:27156/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Pomocny, ogarnięty, bez spiny z graczami ... Myślę ze mogę pomóc. 9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID):#29 "M l o d z i a c z e k ;d" 31904 STEAM_2:0:1571219024 0 00:07 15 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: W zależności od dnia, ale zazwyczaj 3h+11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: Dni robocze czasem od rana "9-23/24"weekend to tak jak Up . Od rana do wieczora jak nie mam nic do zrobienia12. Staż w grze Counter Strike 1.6: Grałem kilka lat , miałem przerwę . ale od półtora roku gram stale.13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków):Tak , mam admina na 45K tutaj , od dłuuuugiego czasu, i zastrzeżeń nie było ** - Pozdramiam. Małolat Co do Małej Aktywności to mam coś dla was.. a co do Admina na 45k, to co chwile patrzę czy jest ktoś z Adminów na serwie, ii jak nie ma to wchodze i patrze czy łamią regulamin czy nie, a jak jest to wbijam na DD2. Jedno http://ifotos.pl/zobacz/gtpng_eqqerpp.pngDrugie http://ifotos.pl/zobacz/gt2png_eqqerpa.pngData i godzinka wszystko jest. PaPek zresztą widział :] Edytowane 15 Października 2014 przez MałoLacik ™ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 14 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Na nie, masz małą aktywność na serwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
O.S.D.I 25 Opublikowano 14 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Tez jestem na NIE prawie wgl Cie nie widuje. Pograj wiecej i sprobuj za jakis czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 14 Października 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Ty się zdecyduj gdzie chcesz grać, bo z tego co widzę to na 45k masz coraz słabszą aktywność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
™_2k8_Ho0liganS_™ 55 Opublikowano 14 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Na NIE mała aktywność na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KozaK1 5 Opublikowano 14 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 mało widzę cie na serwerze jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I3lu 430 Opublikowano 14 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Na razie na nie.. -8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Pomocny, ogarnięty, bez spiny z graczami ... Myślę ze mogę pomóc. <--- Nie przekonuje mnie to jakoś co do ciebie -Mała aktywność na serverze + zaczynasz powoli olewać cod 45k Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trevor 29 Opublikowano 14 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Rzadko cię widzę na serwie a jestem dosyć często.No i jeszcze inni tutaj mówią że nawet na Cod Modzie rzadko jesteś a co dopiero na ODD2... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ibrnvski 26 Opublikowano 14 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Na nie. Aktywność na serwerze mała do tego nie wykonujesz zbytnio celów mapy, jakiś taki mało ogarnięty jesteś jak grasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miko 90 Opublikowano 14 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 -mala aktywnosc -malo przegranych godzin na serwie -piszesz ze masz mikro a wgl cie nie slychac jak cos mowisz -utrudniasz gre -z tego co widac masz admina na cod 45k Na NIE ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 15 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi