cycek-25 0 Opublikowano 14 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 siema jestem nowy graczem który chce tu grać ale mam problem jak tylko chce tu zagrać i wbić na serva nie mogę bo mnie wywala w ogóle z cs może poradzicie mi co mam zrobić ? Pozdrawiam Lubie CYCKI. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
07 zglos sie 38 Opublikowano 14 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 ale co ? ładuje Ci się serrwer i wtedy Cie wywala czy jak ? opisz dokładnie .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cycek-25 0 Opublikowano 14 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 server mi się ląduję chce wybrać tt lub ct i mnie wywala z csa w ogóle itak to wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
07 zglos sie 38 Opublikowano 14 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 na innych serwerach też tak masz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 14 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 (edytowane) Masz jakiś problem z Cs'em, bo to na pewno nie wina serwera. Edytowane 14 Października 2014 przez -_- ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cycek-25 0 Opublikowano 14 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 na innych serwerach tak nie mam tylko na waszym tak mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 907 Opublikowano 14 Października 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Skąd masz cs'a?Podaj zawartość motd i config.cfg oraz userconfig.cfg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 14 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Widzę kolega gra na serwerze więc już chyba nie ma problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 14 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: ~Wyjaśniony Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi