EmaN 0 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Cześć . Bardzo podoba mi się wasz serwer mili ludzie i bardzo fajnie jest ale są sprawy o których chcę wam powiedzieć . A mianowicie chciałbym was poprosić abyście nie powiększali na serwerze DD2 slotów do 32 ponieważ uważam że wtedy zrobi się straszna sieka i nie będzie takiego zgrania w teamach jak teraz bo będzie panował chaos. Następna sprawa to chciałbym abyście bardziej przykładali uwagę do tego kto dostaję admina na serwerze jest ponad 6 - 8 adminów , którzy według mnie są zbędni . I to na tyle nie mówię że macie to zmienić tylko mówię to co zauważyłem jeśli to rozpatrzycie to będzie mi bardzo miło. Z poważaniem EmaN =) o jednym zapomniałem fajnie by było gdyby było only dd2 oraz inferno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy 0 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Popieram kolege , zrobi się tłoczno , zaczną sie lagi , wiksy itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 mi sie wydaje ze własnie jak wiecej ludzi jest tym fajniej ^^ ale kazdyma swoje zdanie ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EmaN 0 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Niezlylol gralem na takim serwerze 32 sloty only dd2 dla mnie jest nie miło 32 osoby na taką mapkę jak dd2 ? Zero zgrania tam liczy się tylko fart chaos nawet nie możesz taktyki żadnej wymyślić bo wszystko się kończy wtedy gdy CT cały team walnie grany np. do trupa i wtedy to koniec . A teraz gdy gram jest sporo spoko ludzi z mikro fajne robimy taktyki wszystko na spokoju obmyślamy sposoby i wtedy jest bardzo fajnie . Ale jak to powyżej napisane Każdy ma swoje zdanie ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[*] Matko Dymacz 0 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 pomyślimy nad tym/cl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi