Jump to content

Cześć . Co mnie gryzie .

EmaN

Recommended Posts

Cześć . Bardzo podoba mi się wasz serwer mili ludzie i bardzo fajnie jest ale są sprawy o których chcę wam powiedzieć . A mianowicie chciałbym was poprosić abyście nie powiększali na serwerze DD2 slotów do 32 ponieważ uważam że wtedy zrobi się straszna sieka i nie będzie takiego zgrania w teamach jak teraz bo będzie panował chaos. Następna sprawa to chciałbym abyście bardziej przykładali uwagę do tego kto dostaję admina na serwerze jest ponad 6 - 8 adminów , którzy według mnie są zbędni . I to na tyle nie mówię że macie to zmienić tylko mówię to co zauważyłem jeśli to rozpatrzycie to będzie mi bardzo miło. Z poważaniem EmaN =) o jednym zapomniałem fajnie by było gdyby było only dd2 oraz inferno.

Niezlylol gralem na takim serwerze 32 sloty only dd2 dla mnie jest nie miło 32 osoby na taką mapkę jak dd2 ? Zero zgrania tam liczy się tylko fart chaos nawet nie możesz taktyki żadnej wymyślić bo wszystko się kończy wtedy gdy CT cały team walnie grany np. do trupa i wtedy to koniec . A teraz gdy gram jest sporo spoko ludzi z mikro fajne robimy taktyki wszystko na spokoju obmyślamy sposoby i wtedy jest bardzo fajnie . Ale jak to powyżej napisane Każdy ma swoje zdanie :))

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site you agree to Privacy Policy