KozaK1 5 Opublikowano 14 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 1. Nick: WhiteRedWhiteGang2. Imię: Bartek3. Wiek: 174. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 7/105. Mikrofon(Tak/Nie) tak6. Składka(Tak/Nie): Jak najbardziej7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/WhiteRedWhiteGang/193.33.177.101:27156/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Mam na imię Bartek mam 17 lat i uwielbiam jeździć rometem ogarem 200 <3 xd chciałbym zostać adminem ponieważ teraz chodzę do szkoły 2 razy w tygodniu a resztę spędzam w domu. Więc będę więcej siedział na kompie a rano admin się też przyda. No i chcę karać graczy na czitach !9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID): Steam_ID: 0:0:4143394410. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: 4/5h dziennie11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: pn-wt 13-24 śr-nd 7rano-1/2 w nocy.12. Staż w grze Counter Strike 1.6: chyba 5 lat13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): Tak byłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OpsBrakNicku 7 Opublikowano 14 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Ja jestem na TAK +amx jest łatwe nauczy się +steam +mikro +składka:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majestro 7 Opublikowano 14 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Ja również na TAK. miły ogarnięty mikro składka amx sie nauczysz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
™_2k8_Ho0liganS_™ 55 Opublikowano 14 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: 4/5h dziennie Coś mi się nie wydaje żebyś aż tyle poświęcił na serwer bo jak patrze na twoje GT to max jedną mapę zagrasz i uciekasz... Co do podania jestem Neutralny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 15 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi