Czaroo 7 Opublikowano 15 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 (edytowane) 1. Nick: KeviN2. Imię: Czarek3. Wiek: 174. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): dobre (8/10)5. Mikrofon(Tak/Nie) Tak6. Składka(Tak/Nie): Zapłacę, ale jeśli można przelewem na konto (posiadam też premium na serwerze)7. Link do swojego GT**: http://www.gametrack...3.176.93:27015/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Cześć mam na imię Czarek, pochodzę z Mławy, chodzę do 2 klasy LO. Lubie grać na komputerze, oglądać filmy, uprawiać różnego rodzaju sport, Jestem miły, inteligentny, dowcipny, i przyjacielski. Chcę zostać adminem, z tego względu że, na serwerze bywa wielu cziterów, bądź często normalni gracze łamią regulamin, gdy nie ma żadnego admina. Umiem rozpoznać wszelkie oznaki używania haxów. Byłem adminem na tej serwerowni i chcę wrócić do tej funkcji, z której musiałem zrezygnować z powodu braku czasu. 9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID): Mam: STEAM_0:1:62970265, Ale częściej gram na NS10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: 2-3 godzin dziennie, w weekend 3 - 5/611. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: pn. - pt: 14/16 - 22/23 weekend 10-2212. Staż w grze Counter Strike 1.6: 7/8 lat13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): Tak, nawet na tej serwerowni Proszę o pozytywne rozpatrzenie podania. Pozdrawian KeviN Dzięki chłopaki za dobre słowa Edytowane 15 Października 2014 przez Czaroo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
No.1 31 Opublikowano 15 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 + znajomość amx + składka + mikro + ogarnięty Jestem na Tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OpsBrakNicku 7 Opublikowano 15 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Ja tez na TAK powody UP 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 15 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 (edytowane) No wymagania są, godziny, forum, amxx i + ode mnie masz plusa, za dobre adminowanie. Tak Edytowane 15 Października 2014 przez Siwy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskier 443 Opublikowano 15 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Ja już w poprzednim podaniu dałem TAK i zdania nie zmieniam. Widzę go często na serwerze.Dodatkowo miły oraz kulturalny 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4shy 13 Opublikowano 17 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 + znajomość amx + składka + mikro + ogarnięty Jestem na Tak że tak skopiuję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 17 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Na tak: Ogarniety, widać po napisanym podaniu, Aktywny, gt jak i forum, Amx. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KodeX22 3 Opublikowano 17 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Jestem na Tak ! powodu powyżej przyda się więcej adminów .. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Srubson 50 Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Na tak : + amx + ogar + czesto widziany + mikro 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liseek^^ 6 Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Jestem na Tak -amx -wiek -skladka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AtV_Krasnik 2 Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 wymagania spełnia jestem na tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi