TikTak 0 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 1.Twój Nick:TikTak2.Nick admina/gracza który zawinił: [##@K@##] $$$$3.Admin/Gracz :Admin4.Data i godzina:04.01.2013 - 21:28:06,04.01.2013 - 19:11:405.Dowody (demko/screeny/świadkowie):Gracze którzy grali w tej chwili 6.Opis sytuacji:[/color]:Gdy wchodzę grać i jest [##@K@##] $$$$ to pogram z 5-10min i za nic dostaje ciągle ban AB jak nawet nie wiem za co? i czemu?I nie wiem o co mu chodzi. Proszę o zrobienie z nim coś!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 AB- aktywny banmasz 2 aktwne za nie wrzucone ssyi 1 za czitowaniei 3 za wchodzenie na aktywnych banacha jak już napisałeś to proszę o bana na zakres tak że by już nie wbijał i nie czitował bo ma ns i zmienne ip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TikTak 0 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 jak nawet nie wiem jak wrzucac ssy a jeśli chodzi o aktywne to nie po to kupiłem sobie magika żeby nie grać . A czemu AB jest na zawsze w innych na 1h 2h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S|Z|A|T|A|N 3 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Ab jest na zawsze w przypadkach ss'ówa za drobniejsze przewianie typu Mikro + 16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 TikTak, nie po to dostajesz ssy żeby wejść z chwile na serwer bez wyjaśnienia. w tym przypadku AB jest karane banem permamentynym ponieważ masz aktywne permamentne bany nie na 1 czy 2h i co tu debatować. już nie pograsz na tym serwerze i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TikTak 0 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 To ja muszę wrzucić ssy . ale jak to się robi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pads. 0 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Polecam poradniki dla zielonych ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 TikTak, wstawił ssy z widocznym wh więc nawet nie ma co dalej debatować. Do Zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TikTak 0 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Nie za to zapłaciłem 30 zł żeby nie grać teraz gram bez wh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 było nie czitować straciłeś 30 zl przez własną głupotę. i weź już nie spamuj bo ci to nic nie da.Niech jakiś moderator w końcu to zamknie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Nie dostałeś UB za ss'y,miałeś WHŻEGNAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi