TikTak 0 Posted January 4, 2013 Share Posted January 4, 2013 1.Twój Nick:TikTak2.Nick admina/gracza który zawinił: [##@K@##] $$$$3.Admin/Gracz :Admin4.Data i godzina:04.01.2013 - 21:28:06,04.01.2013 - 19:11:405.Dowody (demko/screeny/świadkowie):Gracze którzy grali w tej chwili 6.Opis sytuacji:[/color]:Gdy wchodzę grać i jest [##@K@##] $$$$ to pogram z 5-10min i za nic dostaje ciągle ban AB jak nawet nie wiem za co? i czemu?I nie wiem o co mu chodzi. Proszę o zrobienie z nim coś!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Blip ^ Posted January 4, 2013 Share Posted January 4, 2013 AB- aktywny banmasz 2 aktwne za nie wrzucone ssyi 1 za czitowaniei 3 za wchodzenie na aktywnych banacha jak już napisałeś to proszę o bana na zakres tak że by już nie wbijał i nie czitował bo ma ns i zmienne ip Link to comment Share on other sites More sharing options...
TikTak 0 Posted January 5, 2013 Author Share Posted January 5, 2013 jak nawet nie wiem jak wrzucac ssy a jeśli chodzi o aktywne to nie po to kupiłem sobie magika żeby nie grać . A czemu AB jest na zawsze w innych na 1h 2h Link to comment Share on other sites More sharing options...
S|Z|A|T|A|N 3 Posted January 5, 2013 Share Posted January 5, 2013 Ab jest na zawsze w przypadkach ss'ówa za drobniejsze przewianie typu Mikro + 16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Blip ^ Posted January 5, 2013 Share Posted January 5, 2013 TikTak, nie po to dostajesz ssy żeby wejść z chwile na serwer bez wyjaśnienia. w tym przypadku AB jest karane banem permamentynym ponieważ masz aktywne permamentne bany nie na 1 czy 2h i co tu debatować. już nie pograsz na tym serwerze i tyle Link to comment Share on other sites More sharing options...
TikTak 0 Posted January 5, 2013 Author Share Posted January 5, 2013 To ja muszę wrzucić ssy . ale jak to się robi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pads. 0 Posted January 5, 2013 Share Posted January 5, 2013 Polecam poradniki dla zielonych ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Blip ^ Posted January 5, 2013 Share Posted January 5, 2013 TikTak, wstawił ssy z widocznym wh więc nawet nie ma co dalej debatować. Do Zamknięcia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TikTak 0 Posted January 5, 2013 Author Share Posted January 5, 2013 Nie za to zapłaciłem 30 zł żeby nie grać teraz gram bez wh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Blip ^ Posted January 5, 2013 Share Posted January 5, 2013 było nie czitować straciłeś 30 zl przez własną głupotę. i weź już nie spamuj bo ci to nic nie da.Niech jakiś moderator w końcu to zamknie . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root -_- 11,971 Posted January 5, 2013 Root Share Posted January 5, 2013 Nie dostałeś UB za ss'y,miałeś WHŻEGNAM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts