KozaK1 5 Opublikowano 16 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 Twój nick: WhiteRedWhiteGangNick podejrzanego: RPSIP podejrzanego: nie mamData (dzień, gg:mm) zajścia: 16.10.14 17:15Twoje demo: zrobiłem mu ss i uciekłRodzaj czita: wh Nazwa mapki: dd2Czasy podejrzanych akcji: IP /Nazwa serwera: 193.33.177.101:27156 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 16 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 (edytowane) Przepraszam za post, ale jeżeli ci nie wyjaśnie znów będziesz popełniał błędy przy banowaniu. Tutaj ci opisze. Ucieka - możesz wejść w amxmodmenu < pod tą komendą w konsoli /lub jak masz zbindowane, 3 strona i masz taką opcje - opuścili ostatnio serwer, coś takiego. Klikasz - masz i banujesz pod powodem, 'ucieczka przed ss', chyba że nastąpiła zmiana mapy to nie pomoże ci komenda. Dane zapisuje też w komendzie amx_last < IP / SID / nick masz wszystko, ale działa to na takiej samej zasadzie, Musi opuścić serwer w tej samej mapie. Ale to już po fakcie. Podeślij mi demko z hltv a może wyciągnę jakieś dane, to najwyżej na to ktoś nałoży bana. Przykro mi ale nie ma osoby o nicku RPK w demku, czyli nie grał / złe demko. Edytowane 19 Października 2014 przez Siwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KozaK1 5 Opublikowano 16 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 (edytowane) Siwy a napiszę ci tak robiłem to co ty opisałeś nie było zmiany mapy i w amxmodmenu wziąłem że oduscił serwer i tam był jego nick i wziąłem perm i wszystko ok patrzę i dostał inny gracz perma. A nie ten co powinien a dobrze dawałem. Siwy od 14 min włącz do 17:30 widać że perfidnie grał na wh http://www30.zippyshare.com/v/48236691/file.html Edytowane 16 Października 2014 przez KozaK1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Bez IP i tak nic nie zrobimy. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 15 Września 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twój temat został odrzucony, ponieważ łamie regulamin działu. Sprawdź Regulamin! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi