*_* 89 Opublikowano 16 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 1. Nick: *_* 2. Imię: Konrad 3. Wiek: 13 :< 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 8/10 5. Mikrofon(Tak/Nie):Tak. 6. Składka (Tak/Nie): Tak, kupiłem premium. 7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/*_*/193.33.176.93:27015/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Szczupły, błękitne oczy. Jestem ogarnięty, byłem tu adminem, mam steam, spełniam wymagania. 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: Tak , STEAM_0:0:2322468 ( *_*) 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Dni robocze 1-3 Weekendy 3-5 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): Dni robocze 14:30-17 Weekendy 00:00-23:59 12. Staż w grze Counter Strike 1.6: 6Lat 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ) Tak, na 3 serwerowniach, jak i również "tu" na 350lv oraz rowniez ta 45k. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Wymagania: Ukończone x ale ogarniam tak jak 15 :x Przynajmniej 20 godzin spędzonych na serwerze v Zachowanie kultury na serwerze v Przynajmniej 10 sensownych postów na forum v Czyste konto nie posiadające warnów (ostrzeżeń) v Posiadanie mikrofonu v Składka za admina 7,38 zł SMS (istnieją wyjątki. Wystarczy napisać do opiekuna) v Zakupiłem premium. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaroo 7 Opublikowano 16 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 Niestety ale na Nie -Wiek -Nie widać cię na serwerze -Mała aktywność na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OpsBrakNicku 7 Opublikowano 16 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 (edytowane) Sorry na Nie. - niewiduje ciebie na serwerze -wiek - Staż 6lat? to co grałes w cs 1.6 jak miałes 7lat no no Edytowane 17 Października 2014 przez OpsBrakNicku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
No.1 31 Opublikowano 16 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 Jestem na nie ! - nie widzę cie na serwerze a jestem codziennie po 8 godzin - wiek - i aktywność na forum :/ + znjomość amx - mikrofon = mikro+16 albo po mutacji + składka 7.38 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdHd 0 Opublikowano 17 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Ehh Na Nie - Odkąd wróciłem po półrocznej przerwie nie widzialem cie na servie - Aktywność na forum - Wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KodeX22 3 Opublikowano 17 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 (edytowane) Jestem na nie! za młody ... Edytowane 17 Października 2014 przez KodeX22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Srubson 50 Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Sorry , ale na NIE : - wiek - Nie widac Cie na serwerze - Mysle , ze jest wystarczajaco adminow na tym serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4shy 13 Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Nie wiem co od chłopaka chcecie, na tak: -doświadczenie - aktywność nadgoni - składka - mikro Wiek w tym wypadku nie jest żadnym wyznacznikiem, młody, ale ogarnięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AtV_Krasnik 2 Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 jak wyżej kolega napisał wiek nie jest najważniejszy ważne że ogarnia Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KodeX22 3 Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 chyba są wymagania ukończone 15 lat ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4shy 13 Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 chyba są wymagania ukończone 15 lat ! Mimo to był już adminem i dawał sobie radę, więc można zrobić wyjątek . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shakugan No Shana 81 Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 (edytowane) Sam z nim adminowałem i dobrze sobie radził, też nie spełniam wymagań dotyczących wieku a mimo tego jestem uznawany za najlepszego admina tego serwera ( Jeszcze nie przegrałem w vote ). Jestem na tak: -składka -doświadczenie -ogarnia -kulturalny Aktywność mam nadzieje, że nadrobisz. Edytowane 19 Października 2014 przez Yoshino Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Twoja aktywność na serwerze strasznie spadła, drugi minus jest taki, że straciłeś admina za aktywność. Jak na swój wiek ogarniasz, i dobrze pełniłeś tą funkcję. Popraw aktywność i zapraszam za dwa tygodnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi