NNeilPL 7 Opublikowano 16 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 1. Nick: NNeil 2. Imię: Arek 3. Wiek**: 13 4. Poziom na Diablo**: 10 Duriel . A przed resetem 37 zabójca 5. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): Pierwszy raz się spotykam z amx. 6. Mikrofon(Tak/Nie) : Tak 7. Składka(Tak/Nie)**: Jak na razie nie jestem przy kasie ale jak tak to zapłacę. 8. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/NNeil/193.33.176.199:27015/ 9. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Gram bardzo często na serwerze , ostatnio jest dużo cheatów . Jak na razie chcę zobaczyć jak być adminem. Chociaż weźcie mnie na okres próbny. 10. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID): Nie posiadam. 11. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: Czasu mogę poświęcić nawet 4 godzinny dziennie . 12. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: To i to więc jestem bardzo często na serwerze . 13. Staż w grze Counter Strike 1.6: 3 lata 14. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): Nie. Ale chcę chętnie spróbować . Ukończone 15 lat - Nie . Szkoda że mi brakuje tych 2 lat. Przynajmniej 20 godzin spędzonych na serwerze - 3 godziny , ale przed resetem z 56 godzin. Zachowanie kultury na serwerze - Na serwerze mam dobrą kulturę , nawet czasami innym graczom przypominam o kulturze. Przynajmniej 10 sensownych postów na forum - Mam chyba tylko 3 :{ Czyste konto nie posiadające warnów (ostrzeżeń) - Nie mam warnów. Posiadanie mikrofonu - Tak , jeszcze nie przeszłem mutacji ale czasami coś powiem. Składka za admina 11,07 zł SMS. - Jak narazie nie jestem przy kasie gdzieś za 10 dni zapłace 100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gryzik 6 Opublikowano 16 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 Nie spełniasz póki co 3 warunków póki co jestem na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NNeilPL 7 Opublikowano 16 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 Gryzik ty patrzyłeś na moje wcześnieijsze godziny ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 16 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 (edytowane) Na razie nie, wiek Cię skreśla 1 rok jeszcze mogę przymknac oko, ale bez przesady. Edytowane 16 Października 2014 przez prosiaczek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 16 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi