KaLiBeReK 4 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Posłuchajcie tej nuty : http://www.youtube.com/watch?v=Lfe_Kc6See8Jeśli nie dosłuchałeś do końca , to proszę cię nie komentuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fixer 7 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Nie muszę tego słuchać bo już to znam :] Zajebista.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 znam .. całkiem calkiem ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Effcia 25 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 noo, to fajne jest . A słuchałeś : też fajna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luna25 0 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Nawet, nawet :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pads. 0 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Kaliber 44 dobry, ale Paktofonika to już lipa - teraz ludzie ich słuchają, bo to szpanNuta nawet dobra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaLiBeReK 4 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Ludzie , PFK i Kaliber 44to najlepszy zespół , jaki słuchałem . Już pominę te nowe Peje itp. PFK cały czas śpiewała o życiu (to jest moje zdanie) i ja na ich tekstach żyje . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fixer 7 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Rozumiem, że jesteś oddanym fanem PFK też mam do nich szacunek bo robili naprawdę dobry rap ale współcześni raperzy też tworzą coś niesamowitego. W każdym utworze hiphopowym jest coś warte do przesłuchanie. Posłuchaj sobie npRafi (on i ona)B.R.O (nowy młody raper, ale naprawdę robi to dobrze)O.S.T.R (Od zawsze na zawsze !) - Polecam 600 dni, Kochana PolskoTrzeci WymiarSulinZeus (Jeden z lepszych raperów polskich) - Polecam Hipotermie, znasz mnie Mógłbym wymieniać i wymieniać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi