JeloneK ;) 197 Opublikowano 16 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 (edytowane) Nick na forum Jelon Wiek 15 lat Staż na Forum 33 dni, na forum jestem już 6 miesięcy Znajomość Regulaminów Dobra Czas jaki możesz poświecić na forum Na forum jestem co dziennie, trochę mniej czasu trochę więcej, będzie tak 4-6 godzin Znajomość funkcji Moderatora Byłem moderatorem bodajże na 5 sieciach w czym na 2 po jakimś czasie awansowałem na stanowisko Junior Admina Dlaczego ty?(Kilka argumentów) Jestem tu 6 miesięcy, wiem, na czym polega stanowisko Moderatora, jestem świadom obowiązku, z jakim jest związana ta posada. Staram się być aktywny na forum, jestem dzień w dzień. Sądzę, że jestem miły i uczynny, zarazem stanowczy. Gdy mogę to staram się pomóc. Część osób z forum zdążyła mnie już poznać. Nie obyło się bez i tych złych chwil. Co było to było, przeszłość zostawiam za sobą, patrzę jasno w przyszłość. Jestem sprawiedliwy, każdego traktuję tak samo. Czekam na wasze opinie, te dobre i motywujące do dalszej pracy oraz te złe i zmuszające do chwili refleksji nad swoim zachowaniem i postępowaniem. Masz jakieś pomysły na rozwój sieci? Sieć jest bardzo dobrze rozwinięta, więc nie zostaje nic innego jak nowe serwery CS 1.6 / CS:GO no i oczywiście jak jest nowy serwer pojawią się także nowi gracze Co najmniej 20 dni spędzonych na froum √ Przynajmniej 200 postów napisanych na forum √ Konto na forum powyżej 4 miesięcy √ Ukończenie 15 lat || Global Moderator - Ukończone 16 lat √ Chęć pomagania innym użytkownikom √ Czyste konto (Brak warnów) √ Osoba kandydująca na stanowisko moderatora musi być rozpoznawana na forum √ Dobra znajomość regulaminów forum √ Dobra znajomość zasad ortografii i interpunkcji √ Edytowane 16 Października 2014 przez Jelon 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 16 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 (edytowane) "Staram się być aktywna na forum, jestem dzień w dzień. Sądzę, że jestem miły i uczynny, zarazem stanowczy." Spełnia wszystkie wymagania, jest rozpoznawalny na forum oraz wie czym moderator ma się zajmować; doświadczenie dla niektórych jest najważniejsze, więc czemu nie? Jestem na tak Edytowane 16 Października 2014 przez S}{aDoW 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 16 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 Myślę że nadajesz się na to stanowisko, jesteś znany i przez większość lubiany na forum. Z aktywnością jest dobrze. Spełniasz wymogi. Jestem na tak. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Srubson 50 Opublikowano 17 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Jak najbardziej na taak Aktywny na forum , pomocny , lubiany , spełnia wymagania. Wydaje mi sie , że sobie poradzi. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride 544 Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Również jestem na tak. Miły, kulturalny i ogarnięty. Ogólne wymagania ma spełnione. Myślę, że spokojnie poradzi sobie na fotelu moderatora 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Na Tak, Jelonek to bardzo odpowiedzialna osoba,a jeżeli spełnia wymagania to nie widzę powodów na nie xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 907 Opublikowano 27 Października 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Niestety, ale ja na razie jestem na nie. Dla mnie za szybko zostało to podanie złożone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 907 Opublikowano 27 Października 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Zapraszamy ponownie za tydzień! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi