pawel1971tychy 313 Opublikowano 16 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 (edytowane) 1. Nick: |GKS TYCHY|Pawel1971|JP|^|2. Imię: Pawel3. Wiek: 264. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 95. Mikrofon(Tak/Nie) tak6. Składka(Tak/Nie): tak7. Link do swojego GT**:http://www.gametrack...|&Search=Search 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Witam jestem Pawel mieszkam w Tychach mam 26 lat, gram juz sporo na serwerze only DD2 i mysle ze przydał by sie admin ze sporym doświadczeniem9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID) STEAM_0:0:766006: 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: Dziennie w dni robocze okolo 8h11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: dni robocze przed i po pracy weekend siedzac w domu 24h12. Staż w grze Counter Strike 1.6: Ogólnie pare latek gram z przerwami13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): tak Edytowane 17 Października 2014 przez pawel1971tychy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 16 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 Zależy ci na adminie, a podanie na odwal. Nic nie widze, nawet twojego linku do godzin. Oto link: http://www.gametracker.com/server_info/193.33.177.101:27156/top_players/?query=%7CGKS+TYCHY%7CPawel1971%7CJP%7C%5E%7C&Search=Search A teraz sobie edytuj post i napisz wg wzoru, 1. Nick: 2. Imię: 3. Wiek: 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 5. Mikrofon(Tak/Nie) 6. Składka(Tak/Nie): 7. Link do swojego GT**: 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: 9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID): 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: 11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: 12. Staż w grze Counter Strike 1.6: 13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): ** - bardzo ważne(Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) Co do reszty, brakuje ci aktywności na forum - konto do podania. Co do VIP'a nie wiem, co to znaczy testowałem? Jest składka zapłacona czy nie. Ale dam ci szanse, popraw tylko podanie. Masz 26lat to powinieneś sobie poradzić z adminem. Tak, okres próbny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 17 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Na nie, może i jesteś aktywny ale podanie napisane byle jak oraz konto dla podania. Popraw aktywność na forum i napisz ponownie za tydzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I3lu 430 Opublikowano 17 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 (edytowane) Podanko poprawione Na tak -sam wiek dużo wnosi. -amx -składka -Gt Jedyny - to konto dla podania.. ale nadrobisz. Edytowane 19 Października 2014 przez I3lu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 17 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Podanie napisane na odwał. Brak linku do gt. Konto dla podania. Ale masz sporo godzin na serwie. Mimo to jestem na Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KozaK1 5 Opublikowano 17 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 (edytowane) wIdzę podanie poprawione - wiek - dużo grasz i ogarniasz - forum nadrobisz jestem na Tak Edytowane 17 Października 2014 przez KozaK1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kav 115 Opublikowano 17 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Nie lubie ludzi ktorzy kulture maja za nic, a admin powinien swiecic przykladem osoby o wysokim poziomie kultury, wiec jestem an nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ibrnvski 26 Opublikowano 17 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Paweł, trochę podanie na odwal jednak... :/ Popraw aktywność na forum bo aktywnością na serwerze jesteś mega na plus. Aczkolwiek gorzej z forum. Jeśli to ogarniesz, będę konkretnie na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miko 90 Opublikowano 17 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 (edytowane) poprawione widze +wiek +skladka +mikro co tu duzo mowic... na ciebie czekalem ziomus i witam w naszym gronie TAK ! a co do aktywnosci na serwerze to spokojnie i na luzie to poprawi pozdrawiam: Miko! Edytowane 17 Października 2014 przez miko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
santos (t) 77 Opublikowano 17 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Witam wreście Paweł w nocy bedzie nas X2 adminów jestem na tak , na forum napewno bedzie aktywniejszy +wiek+skladka+mikro Pozdrwaiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M l o d z i a c z e k ; d 61 Opublikowano 17 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Naa tak , mimo małej aktywności na forum.Na serwie ogarniasz, masz duzo godzin , a odrobić forum to nie problem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mouse 45 Opublikowano 17 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 oczywiscie ze jestem na tak....niby to podanie nie przekonuje ale jak dla mnie najwazniejsze powinno byc : - czas spedzony na serwie - ktos ogarniety (wiek) - no i pawel pomaga zglasza cziterów to wszytsko jest jak najbardziej na plus wiec ode mnie masz TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
™_2k8_Ho0liganS_™ 55 Opublikowano 17 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Jasne że duże TAK. -wiek -ogarnięty -dużo gra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszejla. 1 144 Opublikowano 17 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Na tak! Ogarnia, aktywny na serwerze wielkie tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KreJJzoL 2 Opublikowano 17 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Taaak, znam gościa, dobrze gra, często gra. Powinien się przydać, dozobaczenia na deduście;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
O.S.D.I 25 Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Jedyne do czego mozna sie przyczepic to konto dla podania ale szybko to nadrobi. Pozatym Pawcia plusy to niweluja. Jestem na duze TAK : - Wiek -Bardzo dlugo juz z nami gra i przede wszystkim czesto. -Pomaga nam Adminom, zglasza odpalow na u@ i w 80% skutecznie. -Składka -Mikro Do zobaczenia w ekipie! PZDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haze. 117 Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Znamy się dość sporo czasu , czasem Cię ponosiło , upominałem Cię wiele razy .. nie wiem jaki teraz jesteś, dawno mnie na serwerze nie było i nie wiem czy wrócę , ale mam nadzieję,że się zmieniłeś na te lepsze. Dam Ci tak , ale popraw aktywność na forum , bo konto jest dla podania - to tyle ode mnie. Mam taką nadzieję,że kiedyś spotkamy się na DD2! Pozdrawiam , Haze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trevor 29 Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Jasne że tak.Powody??? +na serwie go widzę praktycznie codziennie +mikro +składka +zgłasza chiterów +wiek +długo na serwerze -konto dla podania(ale jak ja się ubiegałem to też pamiętam że szału nie było z postami ;P) Do zobaczenia na serwie.5! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistrzu JP 17 Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 (edytowane) Paweł Amfa ci daje TAK Nie jestem Admem ale masz duze TAK ziomek jestes spoko naprawde i zarabiscie ogarniasz. Edytowane 18 Października 2014 przez Mistrzu JP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-*UsmiechnijSieJakSMILEY*- 75 Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 TAK Tak Tak +Zgłasza czity +składka -konto dla podania(ale szybko nadrobisz) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*_* 89 Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Paweł ? na admina ?! Jasne ze tak... Powody UP !! ;3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 JESTEM NA TAK!! -składka -mikro -bardzo często na serwie -ogarnięty! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi