bodzioxd12 1 Opublikowano 17 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Powod: 'Ogarnij soczek' [AMXBans] Dlugosc bana: '30 minut' [AMXBans] Twoj SteamID: [AMXBans] Twoje IP: [AMXBans] =============================================== Moim zdaniem to lekka przesada banować za coś czego i tak nie nadużywałem, oczywiście ban bez upomnienia. Ten biedny admin miał małe problemy z tym że go zabijałem i szukał sposobu żeby mnie wyrzucić. Próbował zbanować mnie za ss'y ale coś mu nie wyszło. Ten admin nie czyta u@. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Srubson 50 Opublikowano 17 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 (edytowane) Kolego za takie coś skargę piszesz ? Poza tym leciałeś z tym soczkiem jak wariat i mi tu kitu nie wal... PS: To , że ktoś pisze o jakimś graczu ,że ma np. WH to nie znaczy , że faktycznie je ma. Edytowane 17 Października 2014 przez Srubson Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4shy 13 Opublikowano 17 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Po prostu wstaw htlv i po problemie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 17 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Zastosuj się do wzoru, gdy już się do niego zastosujesz to można pomyśleć czy skarga słuszna. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 17 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Brak wzoru, jak i dowodów. Close Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi