odbijacztylkopro 0 Opublikowano 17 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Hello & Die Mój nick : wez wreszcie odbij to pr0 Powód : cheaty chyba? im clear baby. Moje ip : 176.107.38.66 SERVER : ONLY DUST 2 / tylko tam gram SSY : http://www35.zippyshare.com/v/69946699/file.html dostałem bana od mouse taki tam admin nie wiem czy to ważne. peace. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 17 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Dostałes ssy...............! Zastosuj sie do NASZEGO wzoru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 17 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja prośba o UB została odrzucona. Twój temat łamie regulamin działu. Sprawdź Regulamin działu Prośby o UB Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi