lew 1 Opublikowano 17 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 dzieki za gre no i to wszystko nie bede sie rozpisywal bo nie ma po co dostalem bana i nie chcecie mnie odbabowac choc jestem czysty a nie bede jeszcze raz wstawiac ssy dzieki za gre tym co znam i nie znam milej gry wam zycze tu sa ssy : http://www.speedyshare.com/xNaE8/cstrike.rar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
™_2k8_Ho0liganS_™ 55 Opublikowano 17 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Ale masz dużo roboty wstawić ssy no chyba ze odpalone xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lew 1 Opublikowano 17 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 to sobie zobacz czy jestem odpalony ale amsz roboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miko 90 Opublikowano 17 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Nie ten dział .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 17 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Nie ten dział. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi