AdHd 0 Opublikowano 17 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 (edytowane) Nick: AdHd:D Link do SSów: Nie mam ss'ów ponieważ niepotrafie ich nigdzie znalesc Wycinek z konsoli(bez IP)*: ==== [NeoBans] ==== Jestes Zbanowany! ==== Zbanowany nick : AdHd : ==== Admin : $ruBsoN. ==== Powod Bana : Wrzuc screeny na forum ==== Wygasa : Nigdy ( od 10/17/2014 - 18 : 53 : 28 Serwer:#5 [Call Of Duty] Cs-Classic.pl [45001 LvL][COD:MW] Link do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?site=2 Prosiłbym o podgląd demka ponieważ nie poto wydalem prawie 40 zl na premki zeby potem grac na czitach Bana dostałem o godzinie 18:53 na mapie de_nuke Prosze o jak najszybsze ub po obejrzeniu demka Robiłem skanowanie plikow w calym kompie i nigdzie mi nie znalazlo ss'ow I chcialbym dodac ze admin shana gral na tej samej mapce Edytowane 17 Października 2014 przez AdHd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koval89112 1 Opublikowano 17 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 http://forum.cs-classic.pl/topic/616-jak-wrzuca%C4%87-ssy/ Poszukaj bo powinny być, może w innym folderze/dysku zapisały Ci się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr Awp 0 Opublikowano 17 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Nick: Mr Awp na tym co dostalem bana to (Kaq) Konsola:BUILD 5787 SERVER (0 CRC)Server # 6[AMXBans] ===============================================[AMXBans] You are banned from this Server![AMXBans] You are permanently banned.[AMXBans] Banned Nickname : Kaq[AMXBans] Reason : ' Aimbot '[AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl[AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_ Ssy: Nie mam Ban Za: Aima Dlaczego Aim kolega przyszet a ja poszedłem się kompac a on pobrał AIMA i grał Z góry dzięki za UN BANA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdHd 0 Opublikowano 17 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 (edytowane) Przepraszam za wypowiedz ale ziomus zrob swój temat I prosze usunac tego posta Edytowane 17 Października 2014 przez AdHd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 17 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 UB nie ma ponieważ masz zaległe ss'y ze września których nie wrzuciłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 17 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje zbanowany, a temat zostaje zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi