Sh0W. Y0u. Tits. 0 Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 (edytowane) 1.Twój Nick: Sh0W. 2.Nick admina/gracza który zawinił: Jaskier | Iorwet 3.Admin/Gracz : Admin 4.Data i godzina: 12:33 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): Niestety brak.. ;/ 6.Opis sytuacji: Byłem w tt włączyłem free , zacząłem go bić , on mnie zabił i dostałem bana powód : Pułapki na godzine... Pozdro Mój kolega na skype się go spytał , czemu dostałem bana , a ten mu odpisał " To nie moja wina że włączył pułapki " To chyba w TT mogę , a w CT nie używam .. Edytowane 18 Października 2014 przez Sh0W. Y0u. Tits. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskier 443 Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 (edytowane) Po 1 nie ja dałem ci bana. Po 2 dostałeś bana za że jak biłem się z J3 włączyłeś pułapkę Po 3 ban słuszny. Po 4 sprawdzaj w amx kto dal Ci bana. Dostałeś go od Siwego, a oczerniasz mnie Edytowane 18 Października 2014 przez Jaskier Iorweth Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 2 rundy przed tym zdarzeniem. Ja banowałem, a za co? Ty jako CT użyłeś pułapki, jaskier jako 2 ct albo J3 jako TT. ale to nie oni, wiec ty pozostałeś. TT miał /free, a bana nałożyłem dopiero potem bo sie pytałem jaskiera o te pułapki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Brak dowodów = skarga odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi