hubisiek 0 Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 (edytowane) Nick: ` HubiS'Link do SSów: -Wycinek z konsoli(bez IP)*:Serwer: DiabloModOpis: Porażka! Gram normalnie nagle dostaje bana za obraze! Niewiem czy admin się pomylił czy coś, w każdym razie dostałem bana na godzine za jedno wielkie nic!!! Nie jestem pewny, ale zbanował mnie prawdopodobnie admin MegaMoc*aKa. Jest akurat na serwerze. Edytowane 18 Października 2014 przez hubisiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gryzik 6 Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 http://speedy.sh/MTKB9/2014-10-18-00002.jpg 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Dzięki gryzik za wstawienie dowodu. Bana dostałeś ode mnie, jeszcze perfidnie kłamiesz. Do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubisiek 0 Opublikowano 18 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Napisałem to w dobrym tego słowa znaczeniu. prosiaczek wszystkich sam siekał xd serio to jest warte bana na godzine? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 <strong class='bbc'>Automatycznie wygenerowana wiadomość.</strong><br />Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.<br /><br /><strong class='bbc'>Powód:</strong> ...<br /><br />Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.<br /><br />Pozdrawiamy<br />Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi