I3lu 430 Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 (edytowane) 1. Nick: 3lu2. Imię: Sławek3. Wiek: 22 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 8/105. Mikrofon(Tak/Nie): Tak6. Składka(Tak/Nie): Tak7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/3lu/193.33.177.101:27156/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Więc tak nazywam się Sławek, mam 22 lata, Pracuję w firmie Jeronimo Martins w centrum dystrybucyjnym. W wolnych chwilach spotykam się ze znajomymi, coś się wypiję,gdzieś się potańczy Ale również w wolnych chwilach gram w cs 1.6 Aktualnie Jestem adminem na Zombiemod ale gram również na OnlyDD2, Miałem już posadę admina na serverze OnlyDD2 , Ale niestety Doszło mi wtedy więcej obowiązków w pracy i nie miałem czasu na OnlyDD2... Jednak zdegradowałem się w pracy (bo miałem za dużo pracy) i teraz jest Okey. Więc jeżeli potrzeba admina na OnlyDD2 myślę że bardzo się wam przydam, mam czas,Ogarniam,miałem już admina na tym serverze,Mam dobry kontakt z administracją tam. Jest teraz sporo adminów na tym serverze, ale myślę że im więcej tym lepiej. 9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID): Nie 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: 2-3 do 4h dziennie najczęściej są to wieczory, ale potrafię też wejść popołudniu choć rzadziej.11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: Dni robocze od 21-02:00 Albo od 22-02:00 Weekendy to samo Lecz zdarza się że jestem w godzinach popołudniowych 12. Staż w grze Counter Strike 1.6: Około 5 lat13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): takPozdrawiam. Edytowane 19 Października 2014 przez I3lu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-*UsmiechnijSieJakSMILEY*- 75 Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 (edytowane) Jestem na TAK. +AMX +Składka +ogarnięty +często gra. Chociaż mamy dużo adminów. Edytowane 19 Października 2014 przez -*UsmiechnijSieJakSMILEY*- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 (edytowane) Tak, doskonała osoba na stanowisko admina, większość graczy go zna z poprzedniego adminowania więc problemu nie będzie. godziny, staż na CSC doświadczenie. Edytowane 19 Października 2014 przez Siwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Na tak. Jest ogarniety, ma doświadczenie oraz aktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
O.S.D.I 25 Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Proste ze TAK. Mordeczko witaj ponownie -doświadczenie -Wiek -składka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ibrnvski 26 Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 (edytowane) Si si si !-kultura jest-poczucie humoru jest-aktywność jest-ogarnięcie jestCzekamy na Ciebie Powodzenia Edytowane 20 Października 2014 przez ibrnvski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miko 90 Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Oczywiście że na TAK ! +ogarnia+ pomaga wyłapywać cziterów ( spamuje na U@ )+wiek+amx+imie jak mój ojciec + kurde same plusy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
santos (t) 77 Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 wiadomo że na tak innej odpowiedzi nie ma Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
™_2k8_Ho0liganS_™ 55 Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Jasne że tak -wiek -dużo gra -ogarnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi