Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 nwm czy bug czy zablokowane.. kupilem za 250 many na nihtalanku ze zamiast 2 max pociskow sa 3 max a nie dziala.. mana stracona i dalej 2 pociski zamiast 3 bug czy to zablokowane jest? Po prostu jest dana zła wartośc w miejscu, które za to odpowiada, w najbliższym czasie to naprawimy, a mana Ci nie przepadnie bo będziesz miał te pociski. A czy fakt, że nihtalak odbija HE to bug czy tak ma być ? Tak jest od zawsze, to nie jest bug. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YnoKlys 2 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 (edytowane) - na mapie cs_rio jeden z hostów jest zbugowany i nie da się go uratować, poprostu sie nie rusza (stoi obok stolika na górze) przez co cele mapy są tam niewykonywalne :/ - komenda /opisrun nie działa do końca poprawnie, a mianowicie ostatnie dwie runy na drugiej stronie nie mają opisu, jest to bodajże Thor i Ethan. - Zauważyłem że jeżeli Barbarzyńcą mamy 100 armoru to po zabiciu wroga zmienia się nam jego ilość na 50, wg mnie powinno zostać to 100. Edytowane 27 Stycznia 2015 przez YnoKlys Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 - na mapie cs_rio jeden z hostów jest zbugowany i nie da się go uratować, poprostu sie nie rusza (stoi obok stolika na górze) przez co cele mapy są tam niewykonywalne :/ - komenda /opisrun nie działa do końca poprawnie, a mianowicie ostatnie dwie runy na drugiej stronie nie mają opisu, jest to bodajże Thor i Ethan. - Zauważyłem że jeżeli Barbarzyńcą mamy 100 armoru to po zabiciu wroga zmienia się nam jego ilość na 50, wg mnie powinno zostać to 100. - Usune - Naprawimy - Dziwne, z tego co wiem powinno dodawac. Sprawdzimy to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazger 0 Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Mam kilka sugesti 1 runa golden 2 razy zcrashowała mi gre nie wiem czemu (grałem zabójcą jeśli to ważne) 2 runa thor jest zbugowana daje dodatkowe 100 punktuw wytrzymałości przedmiotu powielając shael 3 runa thor nie ma opisu 4 nerf imp zmianabroni o polowe żadsza 5 niekture przedmioty nie mają opisu hyba nawet nie działają 6 dropnoł mi pare razy przedmiot "nic" 7 proponowałbym wprowadzenie kommendy "rockthevote" 8 mapa cs_Rio ma zbugowanego hosta 9 proponował bym usuniecie nie kturych odmian dusta 1 np. de_dawn 10 więcej adminów dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 5 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 (edytowane) 1. W jakim momencie? Nie możliwe, że to z winy serwera. 2. Tak ma byc ^^ 3. Ogarniemy 4. Będzie znerfione 5. Jakie? 6. Tego się usunąc nie da. 7. Jest mapcykl 8. Usunę. 9. Pomyślimy. 10. Zapraszam do składania podań Zapraszam do dalszych propozycji w tym temacie: http://forum.cs-classic.pl/topic/30081-propozycje-najbli%C5%BCszy-reset/#entry180255, najaktywniejsze osoby w temacie zostaną nagrodzone ( jeśli piszą z sensem, proszę o normalne propozycje ) Edytowane 5 Lutego 2015 przez Fakel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi