07 zglos sie 38 Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Nick na forum: 07 zglos sieWiek: 24 lataStaż na Forum: od 10 czerwca tego roku czyli ponad 4 miesiące Znajomość Regulaminów: jak najbardziej znanaCzas jaki możesz poświecić na forum: codziennie po kilka godzin, w pracy jak nie ma roboty to też wbijam na forumZnajomość funkcji Moderatora: tak, miałem swoją sieć wiem co i jak Dlaczego ty?(Kilka argumentów): a więc tak jak powyżej, miałem już swoją sieć CS pare razy więc wiem na czym polega praca moderatora, myślę, że wraz z innymi moderatorami będziemy robić regularnie porządki na forumMasz jakieś pomysły na rowzówj sieci?: TAK, moja głowa jest pełna pomysłów jak bd potrzeba zawsze coś ogarnę Wymagania: Co najmniej 20 dni spędzonych na froum - Przynajmniej 200 postów napisanych na forum - Konto na forum powyżej 4 miesięcy + Ukończenie 15 lat || Global Moderator - Ukończone 16 lat + Chęć pomagania innym użytkownikom + Czyste konto (Brak warnów) + Osoba kandydująca na stanowisko moderatora musi być rozpoznawana na forum + / - Dobra znajomość regulaminów forum + Dobra znajomość zasad ortografii i interpunkcji + Decyzja należy do was Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ricoooo 3 Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Jestem na Tak, można dać mu szansę. Tym bardziej pisał że ma swoją się to nie bedzie problemu z doświadczeniem ! Jestem na TAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 A ja jestem na nie. Jakoś nie wyróżniasz się wśród użytkowników, udzielasz się tylko w dziale ndm. Poza tym wymagania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Ja jestem na nie. 2 wymagania nie są spełnione, a z tą rozpoznawalnością na forum też bym nie przesadzał. Posiedź jeszcze na forum i spróbuj za miesiąc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Może i masz doświadczenie w roli moderatora ale to nie wystarczy, jesteś zbyt krótki na sieci, a co ważniejsze mało aktywny na forum. Sory ale jestem na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 No dałbym ci Tak mordeczko ale i tak to nic nie da bo nie masz tych 20 dni na forum ;c Nadrób to, wtedy będę na pełne tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Jestem tego samego zdania co kolega wyżej, może i widać Cię ale tylko w dziale tam gdzie opiekujesz się serwerem. Na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
07 zglos sie 38 Opublikowano 21 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 no wiesz skoro gram tylko na Diablo Mod to w tym dziale siedze nie mam zamiaru na siłe nabijać postów w innych działach skoro nie jestem w temacie .. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 21 Października 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Nie wypowiadaj się we własnym podaniu, grozi to odrzuceniem twojej kandydatury(OPCJA EDYTUJ) ja jestem na NIE. Wymagania to wymagania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 21 Października 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Zapraszamy ponownie za tydzień! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi