Gość LiLekS Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 1. Nick: LiLekS 2. Imię: Michał 3. Wiek**: 18 lat 4. Poziom na Diablo**: 16 lvl 5. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): Powiem, że bardzo dobrze. 8,5/10 6. Mikrofon(Tak/Nie): Tak 7. Składka(Tak/Nie)**: Tak 8. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/LiLekS/193.33.176.199:27015/ 9. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Staram się na serwerze być codziennie oraz długo. Wchodzę o różnych porach dniach,godzinach i czasem brakuje adminów. Wiem, że każdy ma czas ograniczony, więc chciałbym pomóc na tym o to stanowisku ; ). 10. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID): STEAM_0:0:34495760 11. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: Tak dziennie 5h bez problemu, ale różnie bywa ; d 12. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: Oj czasu mi nie brak, żeby pograć. Wiadomo po szkole. 15/16 do 24 . 13. Staż w grze Counter Strike 1.6: Ok. 5 lat. (wcześniej na ns) 14. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): Tak, wielokrotnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
07 zglos sie 38 Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 widuje Cie częśto na serwie, nie sprawiasz problemów/kłopotów, podanie mi się podoba zostajesz przyjęty, zgłoś się do mnie na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
07 zglos sie 38 Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Podanie zaakcpetowane. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi